Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16-17 éves lányoknak negatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-17 éves lányoknak negatív vagy pozitív, ha a pasi 21 éves? Ilyen korú lányok válaszát várom.

Figyelt kérdés

Valamiért jobban tetszenek az ebben a korosztályban lévő lányok, talán mert én is kicsit fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Pár hónapra ért véget egy sok éves kapcsolatom, úgy érzem most már kész vagyok egy újra.

Szóval lányok: problémát jelent nektek, ha ennyivel öregebb a pasi?

2012. dec. 30. 23:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem... nekünk lányoknak abszolút nem negatív. Hisz tudjuk rólatok, hogy tapasztaltabbak vagytok, sokszor normálisabbak, rendesebbek... Oda tudtok figyelni mindenre, törődtök velünk stb.

Viszont azt is szóvá kell tenni, hogy azért el gondolkozunk azon a pár év korkülönbségen, mielőtt döntünk. Szóval ha netán összeismerkednél egy e korú lánnyal akkor ne akadj ki ha nem dönt azonnal. Úgyse fog.

Am.. én 16 vagyok a barátom 23. :)

16/L

2012. dec. 31. 22:48
 12/12 anonim válasza:

17 éves lány vagyok, lassan 18, a barátom pedig februárban lesz 27, (bár még mindíg 18-nak néz ki). Lehet, hogy a korkülönbség nagynak tűnik, de a saját korosztályomhoz képest vagyok elég érett ahhoz, hogy idősebb srácot válasszak párnak. A korombelieknek ugyanis még nem nőtt be a feje lágya.

Tehát a kérdésedre válaszolva szerintem a komoly lányok a komoly fiúkat keresik.

2013. jan. 3. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!