Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egész nap nem megyek sehova, ahova nem kötelező és csak a 4 fal között konzolozok és nézek filmeket és gondolkodom minden félén, akkor az egész világot kizárom, vagy a saját világomban élek?
#9 ... aha..
Válaszoló: Szerintem minenki úgy él, ahogy akar. Ha így érzed jól magad, akkor ezt csináld. Ez vagy megváltozik, vagy nem. Mivel az ember társasági lény, így előbb utóbb te is el fogsz járkálni ismerkedni, stb, szóval nem kizárod a világot, csak kicsit "eltolod" a megismerését. (hogy segítsek a megismerésében, elmondanám hogy elég szar... xD )
A gond ott van, hogy igénytelen vagy..CoD? Jézusom....
Amíg nem érzed, hogy rossz amit csinálsz addig nincs gond.
De annyit mondok, hogy az otthon ülés ne a szociális kapcsolataid rovására menjen, hidd el nekem nem éri meg.
Ha változni akarsz, akkor neked kell a lépéseket megtenni és nem innen várni az áldást (mert úgy is azt mondják, hogy "menj gyúrni" és kapsz egy kis vállveregetést.)
Én ezt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!