Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan?
Miért mondják sokan ,hogy egy 15 évesnek még nem való pasi?Annyian így látják pedig szerintem nem így van.Én elég érettnek érzem magam ahhoz ,hogy barátom legyen.És szerintem ennyi idősen már simán lehet párja valakinek.
15/L
remélem nem törlik amíg leírom... Mindjárt adom a választ. ;)
F17
Figyelj... Minden "tini" (még ott a tojáshéj a fenekén, de már repülne) azt hiszi, hogy ő milyen érett, stb.
Ez nincs így. Keveseknek adatik meg az, hogy érettek legyenek már fiatalon, és ez így jó. Hidd el nem egy jó dolog az, ha érett az ember már egész fiatalon, mert elveszi az életnek az örömét az, hogy látja a felnőttek játszmáit, gonoszságait, stb.
Én érett voltam 14-15 évesen, még ha páran most röhögnek is ezen. Tényleg, DEE nem annyira mint most. De a korosztályomhoz képest érett, és éleslátású. Ennek megvolt az oka, ami miatt még a mai napig szenvedek. Tényleg pasizni akarsz? Pasizzál. De nem fenékig tejfel az. És ha valamit csak azért akarsz, mert azt mondják ne, akkor nem vagy érett... De nem ragozom tovább, nyilván nem vagy kíváncsi az észosztásomra.
Sok sikert az életben, és jó gyerekkort!!!
F17
hidd el, én is így gondoltam 15 évesen. elég érettnek is tartottam magamat ahhoz, hogy legyen már egy kapcsolatom, volt is azóta néhány.
DE most 18 évesen tapasztaltam meg, milyen egy rendes érett kapcsolat - és rájöttem, hogyha tehetném, inkább kimaradtam volna belőle 15 évesen, mert semmi értelme nincsen. (és most egyáltalán nem a szexről beszélek, hanem alapvetően arról, hogy valakinek barátja legyen)
18/L
Teljesen igazat adok a 8.-nak. 15 évesen az ember gyakran azt érzi, hogy elég idős ahhoz, hogy saját, "felnőttes" döntéseket hozzon, de ez gyakran sajna nem igaz, természetesen nem baj ha van barátod, de vigyázz mert a szerelem elvakithat, aztán kapkodsz a fejedhez, hogy mi is történt! Légy mindig elővigyázatos, mert vannak rendes fiúk, de sajna olyanok is akik csak egy egyéjszakás kalandra vágynak! Én csak azt mondom, hogy figyelj és mindig legyél észnél, én csak 1 évvel vagyok idősebb mint te de ezt már nagyon jól tudom!
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!