Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten a pasik csak szexkapcsoltot keresnek? Hol lehet olyan pasikkal talizni akik nem csak szexet akarnak?
Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 19:35
11/14 A kérdező kommentje:
10. Igen! Én is gondoltam már erre! Biztos úgy is lenne...:)
2012. dec. 29. 20:14
12/14 anonim válasza:
Keress egy olyat aki csak szexet akar, majd húzd az agyát jó sokáig, még véletlenül se add magad neki oda könnyedén. Ezzel te megkapod amit akarsz, aztán ha úgy gondolod oda is adhatod majd magad. A lényeg, hogy a mézes madzagot húzogasd az orra előtt sokáig.
13/14 A kérdező kommentje:
És meddig kell a mézes madzagot húzogatni, hogy valakiből aki komolytalan komoly legyen?
Szerintem húzogathatod bármeddig...
Kutyából nem lesz szalonna...
2012. dec. 29. 20:48
14/14 anonim válasza:
Én pl. nem azt kerestem.
Sokáig viszolyogtam a gondolattól hogy ott próbálkozzak, de miután új városba kerültem egyedül, gondoltam kipróbálom. Körülbelül négy nap után rájöttem hogy ez is mehet a "dolgok amik nem váltak be" polcra életem dolgai közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!