Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szerint szánalmas, hogy otthon leszek szilveszterkor, nem megyek sehova, mert a vizsgáimra tanulok inkább, szerintetek is ciki?
válaszolók közt voltam, nem tudom hányadi, nem lényeg.
De gondold el hogy milyen rég szilvesztereztél a szüleiddel! :) tök jó lesz majd, úgy mint régen!
Szerintem nem fogsz tudni tanulni, hacsak nem mész valami világtól elzárt kunyhóba... Be fog indulni már kora este a durrogtatás, valószínűleg a szomszédság is extra hangerővel üzemel, netán házibulit rendeznek stb. Ilyen körülmények között nem lehet koncentrálni, ráadásul az ember agya állandóan azon jár hogy mások éppen vígan ünnepelnek...
Mindezt tapasztalatból mondhatom, egyszer próbáltam meg szilveszterkor tanulni (akkor is csak du. 4-ig) de az is egy szenvedés volt.
Szerintem elég gáz. Megértem, hogy tanulsz, de szerintem nem ezen az egy napon múlik, mikor bulizol, majd másnap délig pihensz...szóval felesleges ezzel takaróznod.
Az én barátnőim is ezt csinálják, de szerintem hülyeség és számomra nagyon bosszantó, mert úgy érzem engem hanyagolnak. Én is szoktam tanulni rendesen, de ha tudom, hogy közeleg egy buli, akkor elkezdem a tanulást egy-két nappal hamarabb.
****hallgass
Ez nem az én napom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!