Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal együtt Szilveszte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal együtt Szilveszterezünk, már most meg kértem, hogy mértékkel igyon majd. Nem tudja ezt elfogadni, söt ö áll feljebb. Ekkora nagy kérés ez?

Figyelt kérdés
Nem azt mondtam,hogy ne igyon, nem is várom el Szilveszterkor. De ha látja,hogy zavarna ha részegre inná magát,miért nem tudja figyelembe venni? Azt mondta akkor megy másfelé. Hát én csak néztem.
2012. dec. 29. 12:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én is barátommal szilveszterezek, de miota összejöttünk nem ivott :).szilveszterkor is csak egyutt fogunk egy kicsit :) és kérnem sem kellett rá :)

16L, ő 21F

2012. dec. 29. 17:35
 12/14 anonim ***** válasza:

" nem is ismered a srácot, de már megcsalást meg ruhák eladását "

Egy masszív ivónál mit vársz? Olyannál, aki még a barátnőjét is kioktatja, hogy neki joga van inni a hullarészegségéig?

Esetleg a sorrend lehet kérdéses.

2012. dec. 29. 17:45
 13/14 anonim ***** válasza:

7-es te aztán nagyon értelmes vagy.

Ezt meg mégis,hogy sikerült kihoznod ebből a rövidke kis kérdésből??

Nekem is van párom aki szeret inni és ha olyan alkalom van (mint pl most a szilveszter) akkor nem is kérek tőle olyat, hogy mértékkel igyon. Ez nem egyenlő azzal, hogy valaki hulla részegre igya magát....

És képzeld még nem adta el a ruháimat sem pedig már 11 éve együtt vagyunk....

2012. dec. 29. 17:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát pontozzatok le, de bár lenne barátnőm, még kérnie se kellene, én egy korty alkohol nélkül is ellennék, csak lenne nőm... elég eufória lenne az nekem, hogy őt láthatom, és szerethetem...
2012. dec. 30. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!