Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pároddal megbeszéltétek előre, hogy mit tennétek, ha hiba csúszna a védekezésbe?
Az érdekelne, hogy mennyire jellemző az, hogy a párok ELŐRE, még az első szexuális aktus előtt tisztáznák, hogy mit tennének akkor, ha védekezés csődöt mond és besikerül a gyerek.
Az utóbbi időben több olyan kérdést olvastam itt, hogy "tisztességes-e, ha egy nő meg akarja tartani a becsúszott gyereket a férfi akarata ellenére?"
illetve olyat, hogy
"elhagynád-e a párodat, ha védekezés ellenére teherbe esne? Vagy vállalnád a felelősséget?".
Számomra ez olyan fura.
Teljesen természetesnek tartom, hogy erről IDŐBEN beszélni kell, hisz még akkor is érhet meglepetés, ha elvileg ismered a párod véleményét a témáról.
TI hogy látjátok?
Tudjátok, hogy a párotok hogy áll a témához?
Megbeszéltétek előre?
Tudjátok, hogy hogy áll a párotok az abortuszkérdéshez?
Vagy meglepetésként érne?
Érdekelne a korotok/nemetek/mikor beszéltétek meg (előre, vagy csak amikor először "késett" a lánynak...)?
Köszi
Kérdező
kérlek ne nevezd férfiaknak azokat a gennyes aljas férgeket, akik felcsinálják a nőt, mert nekik sz@r érzés óvszerben szeretkezniük és emitt nem veszik fel. Majd ha baba van akkor ők lépnek le aljas módon a süllyedő hajóról.
Az ilyen emberek valahol félúton vannak az orromban összegyűlő fika és egy parazita között.
a véletlenül teherbe esnék(védekezés mellett), biztos hogy elvetetném! Nem vagyok még felkészülve,h gyerekem legyen..pláne hogy nincs meg a megfelelő háttér...mert én nem a szüleim nyakára akarom akasztani a gyereket,nem nekik fogom szülni...hanem én szeretném eltartani...csak még nincs megfelelő anyagi háttér..+egy darabig még nem is lesz! Barátomnak is mondtam..ő is egyetért...!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!