Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy ölelés megcsalásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ölelés megcsalásnak minősíthető?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit már ovis korom óta ismerek (11 éve), és a legjobb barátom. És általában mi mindig úgy köszönünk, hogy puszi-puszi (nem szájra), és utána egy baráti ölelés. Neki is van pasija, de az én barátnőm ki van akadva ettől, hogy az orra előtt "megcsalom" és akkora hisztit képes lenyomni az utcán, hogy nehéz megnyugtatni:S. 11 év alatt egyszer sem jártunk, nem smároltunk, nem szexeltünk, de már testvérként szeretjük egymást
2009. aug. 25. 12:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

nem értek egyet 12:31-gyel.

11éves barátságot nehogy már elszórakozzak egy barátnő miatt, és egy barátnő nem feltétlenül fontosabb mint egy barát.

nekem is van egy hasonló jó barátnőm, imádom, és edig az összes barátnőmmel a kapcsolat legelején tisztáztam h ő van, és fogadja el, ha nem akkor meg bele se kezdjünk... ennyi

2009. aug. 25. 12:48
 12/25 anonim ***** válasza:
59%
Nehogymár olyan hülyeségre rábeszéljenek hogy emiatt otthagyd a barátnőd. A barátnőd kell ölelgetni nem a barátaidat.
2009. aug. 25. 12:57
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
én is mindig megölelem a legjobb barátomat, és? nem mondom, hogy hagyd ott a barátnődet, de minenképpen beszéld meg vele, hogy ez egy régi szokásotok és nem szeretnéd miatta megszakítani, mert neked igenis fontos az a baráti ölelés. (én tudom, hogy milyen fontos tud lenni.) és szerintem abszolút nem megcsalás.
2009. aug. 25. 13:05
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi belefér szerintem. Csók már nem.
2009. aug. 25. 13:17
 15/25 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem meg a barátnőd előtt tényleg nem kéne más nőt ölelgetned, mindenkinek más a tűrőképessége, én a gondolattól is rosszul voltam anno, hogy a csajom más pasit megölel esetleg... Ha ennyire jó barátok vagytok, akkor meg lehet vele beszélni, hogy mivel bnődet zavarja, nincs ölelés, max sutyiban úgy hogy ne lássa esetleg... Nehogy már ezen múljon a barátság, hogy megölelhetitek-e egymást vagy sem.. Meg egy kapcsolat se múljon már azon, hogy hogy esik neki ha mást csajt ölelgetsz... Persze te tudod, mennyire mély és komoly a dolog, de akit szeretek tuti nem dobnám ennyi miatt. 24/f
2009. aug. 25. 13:38
 16/25 anonim ***** válasza:
88%
Egy barátot, főleg egy igazi barátot ne helyezz egy ilyen hisztis pcsa elé. Hajtsd el, mert ez csak rosszabb lesz.
2009. aug. 25. 14:07
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
NNa, még egyszer. A barát a fontosabb a hisztis pcsánál..
2009. aug. 25. 14:08
 18/25 anonim válasza:
93%
az atóól függ, hogy közben volt -e a szádban fasz...
2009. aug. 25. 16:31
 19/25 anonim ***** válasza:
68%
sztem bakker kibírhatnád h ne ölelgesd... én se sok mindenkit ölelgetek, attól nem lesz komolyabb a barátság... néha oké, de mindig minek?
2009. aug. 25. 16:33
 20/25 A kérdező kommentje:
Akinek ilyen barátja van mint nekem, az megérti, hogy mit ölelgetem. Mindig kisegítettük minden helyzetben. Iskolában, iskolán kívül, együtt tanultunk, együtt voltunk nyáron dolgozni, átsegítettük egymást minden rosszul végződő kapcsolat után. Kórházba is bementem mikor eltört a lába. Sosem hagytuk cserbe egymást. De ha ezt nem tudja megérteni a barátnőm, akkor ennyi volt.
2009. aug. 25. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!