Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4év korkülönbség az sok? én 15 vagyok ő 19
nem sok. csak még ne szexelj.
2009. aug. 24. 23:34
2/14 anonim válasza:
Ha matekból akar korrepetálni, akkor pont ideális.
2009. aug. 24. 23:36
Sok!
Legalábbis a természetes pedofil hajlam belejátszik a dologba. Le lehet pontozni, de én 19 évesen már örültem, hogy VÉGRE megnyílt előttem a huszonéves lányok kapuja vagy mifene na ! :)
2009. aug. 24. 23:39
Én 14 vagyok ő 18:)
egy év múlva én 15 leszek ő pedig 19:D
Szerintem nem ciki ha szereted
És akik között 10 év vagy annnál több van?
2009. aug. 24. 23:46
Szerintem belefér. Persze ha mondjuk te 17 lennél, ő meg 21, akkor semmi gáz. Szóval az idő múlásával már a "belefér" is el fog tűnni.
2009. aug. 24. 23:56
6/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek ^^
alkalmazkodunk egymáshoz. és remélem minden jólfog menni^^
várom még a válaszokat. :D
7/14 anonim válasza:
én 16 vagyok lány a barátom 20 éves és tökéletesen megvagyunk! a szerelmet amúgysem korban, centiben vagy súlyban mérik! Szóval hajrá! Ja és a nemi élet sincs kizárva, miért lenne??? Pedofília akkor lenne ha ő 18 felett te 14 alatt lennél szal kérlek ne ijeszgessétek!
2009. aug. 25. 00:27
8/14 anonim válasza:
Ha körülnéznél, ma már nem így van. Az a menő általában aki magas, és hú milyen izmos meg minden, milyen spanjai vannak, és sorolhatnám. Nem mindenhol, de ált. már nem igen lehet fölfedezni a szerelmet. Mert nem az számít! Csak ritkán jönnek rá, hogy akár őt szerethette is valaki, és nem kellett eldobni/megcsalni. Amúgy meg 15, 19 hmm.. szerintem ez már szinte természetessé vált.
2009. aug. 25. 00:59
9/14 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak aztmondanám h ez nemtelljesen ígyvan.
válaszodból arrajutottam h szerinted a mai fiatalok csak divatból szerzenek maguknak barátot és nem a szerelem miatt.
hát igen vannak ilyenek is de sztem a többség szeretetre vágyik és nem a spanokra meg az izmos kockahasra.
mondjuk nemárt ha jó vonalai vannak egy srácnak ^^
bocs nemtom milyen pasid van,de nagyon pedofilosnak tünik.én hagynám a p.ába és keresnék egy hozzád egykórut..
2009. aug. 25. 09:09
Kapcsolódó kérdések: