Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti egy szakítás után mennyi idő elteltével kezdtek el párt keresni?
Ez komoly?
Egy több éves kapcsolat után is ilyen könnyen megy?
Akkor nektek még vagy nem volt hosszútávú kapcsolatotok,vagy sosem szerettetek még egy lányt sem igazán.
Én első kapcsolat után 10 nappal, a 2. után már 3 nappal rá.
Attól függ adódik e rá egyáltalán lehetőség, mert nincs mindenhol lehetőség ismerkedni és nincs mindenhol olyan ember akire azt mondanád h szívesen megismernéd mert szimpatikus.
#12: Kutyaharapást szőrivel!
Sok kapcsolatom volt és több hosszútávú is ... és 17 éve egyet szeretek csak, mert egyik sem tudta feledtetni :-P ... talán pont ezért megy ilyen "könnyen" ...
Az elsô barátnômmel 10 hónapig jártunk, de nyolcszor szakítottunk, és jöttünk össze újra változó idôközönként, tehát amennyit tényleg együtt voltunk, az kb 5 hónap volt, abból meg csak az elsô 3 jó... Kicsi voltam, a csaj idôsebb, azt hittem szerelmes voltam, de nem igazán. Azért szakítottam vele, hogy összejöhessek más csajjal, egyszer az ikertesójával, de vagy rájöttem, hogy az a csaj annyira nem jó, és hozzá ragaszkodom, vagy kikosaraztak. Mikor véglegesen szakítottunk, utána már kevesebb mint 1 héttel újabb keresô hadmûveletbe kezdtem.
Aztán volt egy ennél azért kicsit komolyabb kapcsolatom, az 4 hónapig tartott, nem bírtam más lányra nézni 4 hónapig, aztán hirtelen bepánikoltam, mert a csaj azt mondta szeret, szakítottam vele, azt mondtam, kihûlt a szerelmem. Ekkor voltam majdnem 16.
1 hónapra rá kezdtem ismerkedni. Sokat gondoltam a lányra, és bántott, hogy kiraktam, de viszonylag hamar elfelejtettem.
Aztán volt egy komoly, mély kapcsolatom... 8 hónap után a csaj kidobott. Máig sem tudom, miért... Nagyon szerettem. 5 hónapig nagyon rossz állapotban voltam, a 6 hónap már jó volt, de elkezdtem megint szórakozni lányokkal, a komoly kapcsolatokat meg hagytam a fenébe. Nem érdekeltek. Az kemény idôszak volt, tartott 1 évig.
18 éves koromban aztán megismerkedtem egy lánnyal, vele is játszadozni kezdtem, de teljesen belezúgtam. Megjavított, ha lehet így mondani:) 2 és fél éve együtt vagyunk:) Teljes a szerelem.
23/F
Ha ő dobott engem, (bár ilyen mégnem fordult elő velem) akkor mindenképp megpróbálnám visszaszerezni...
Ha én szakítottam vele, akkor kb. 1hét... múltkor hat nap alatt találtam megfelelő csajt és már 2hónapja járunk.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!