Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hívjam fel én? Vagy várjak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hívjam fel én? Vagy várjak? Esetleg nem is gondolta komolyan az egészet?

Figyelt kérdés
A héten megismerkedtem egy nagyon kedves fiúval. Tegnap elcsattant az első csók. Nagyon aranyosnak tűnt. Húzott magához, ölelt. Mondtam neki, hogyan dobog a szíve, erre csak annyit mondott, hogy mert valaki megdobogtatta neki. Látta rajtam, hogy valami nem stimmel, és kérdezte, hogy mi a baj. Mondtam, hogy semmi. Erre ő, hogy tudja, hogy az a bajom, hogy azt hiszem, hogy ez csak ilyen kaland számára, pedig ő szeretne végre egy komoly kapcsolatot. Sajnos van köztünk 40 km, de azt mondta, hogy ez nem akadály. Azzal búcsúztunk el, hogy hív. De hiába várom egy napja, hogy hívjon. Közben iwiw-en átírta az egyedülállót kapcsolatbanra. Biztos, hogy más barátnője nincsen, mert ismerem a haverjait, családját. Annyira félek, hogy mégsem kellek neki. Mindig ez van. Mindig megígérik, hogy hívnak, és semmi. Nem akarok megint csalódni. Pedig ő tényleg kedvesnek tűnt, meg a barátai is ahogy meséltek róla, nem egy átvágós fazon. De akkor miért nem hív? Fussak utána én? Nem akarok én futni egy fiú után. Egyszer már szeretném érezni, hogy valaki számára fontos vagyok, hogy szeret. Ha esetleg nincs pénz a telóján, akkor miért nem dobott egy iwiw üzenetet?
2009. aug. 24. 20:26
 1/3 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok mint te h egyből félek meg kombinálok4 de nyugi!! nemlesz baj:)leht lemerült a telója meg nagyon sok dolog!!légy türelmes ;)
2009. aug. 24. 20:29
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Egyébként felhívott! :) Tiszta boldog vagyok. :)

2009. aug. 24. 20:47
 3/3 anonim ***** válasza:
1 perc alatt felhívott micsoda véletlen...
2009. aug. 24. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!