Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amíg csak megpróbálok kezdeményezni egy csajjal (és itt most egy konkrét személynél jött elő) addig akarom őt, most, hogy talán még lenne nála esélyem, valahogy már nem annyira akarom?
Figyelt kérdés
eddig még nem volt barátnőm és igazából nem vagyok az a csajozós. Nemrég elkezdtem ismerkedni egy csajjal, eleinte akartam őt, hogy megpróbáljak vele összejönni. De most hogy úgy látom, hogy ő is nyit felémés nem visszautasító, valami megváltozott bennem. Már nem is akarom annyira, vagy inkább félek a párkapcsolattól és, hogy közelebb kerülök hozzá, nem baráti viszonylatban. Pedig hiányzik valaki akivel együtt lehetnék. De most valahogy már mintha félnék az elkötelezéstől.
18/f
2012. dec. 26. 20:19
1/1 evcicc válasza:
Pont ugyanilyen vagyok én is. Szerintem csak félsz, hogy bele kéne vágnod valami újba vagy , hogy elveszítheted vele a biztos baráti kapcsot, vagyis az elutasítástól. 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!