Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legyek szemét a nőkkel? Eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek szemét a nőkkel? Eddig rendes srác voltam, mindig megnevettettem a nőket, kedves és figyelmes voltam velük, de sz*rba se néztek. Csúnya vagyok 28 éves és még szűz. Ha bunkó leszek, lesz némi remény?

Figyelt kérdés
?
2012. dec. 26. 00:23
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

29-es: ez igaz, hogy bennem IS megvan a hiba, de ezt írtam is: kedves és csúnya vagyok (ja és mielőtt messzemenő következtetés vonnál le az eddigiekből: nem vagyon negatív, csak most itt vagyok ilyen hangvételű + megvannak a céljaim is)

a csúnyát úgy képzeld el, hogy úgy nézek kb. ki mint dj qualls (cool túra, Újfiú c. filmek)

[link]

2012. dec. 26. 01:38
 32/51 anonim ***** válasza:

Nem elég, hogy tajparaszt vagy, de szerintem idegileg is le lehetsz rongyolódva. Játszod itt az agyadat, hogy ilyenek a nők, meg olyanok, de még életedben nem voltál nővel, mert mindent túlbonyolítasz.

Egyszerűen ronda vagy és beképzelt. Valószínűleg ezért nem jössz be a nőknek. Észre sem veszed, mekkora sügér vagy.

Okosnak hiszed magad? Valljuk be, hogy alapból okosnak tartanálak, de azzal, hogy paradoxonokat állítasz fel, magadat cselezed ki. Engem nem tudsz átvágni. Kocka vagy és kész. Felületes vagy. Utálod a nőket és szívesen lennél velük bunkó, még egy virágot sem érdemelnek meg...

De persze Te nem voltál mindig ilyen.

Dehogynem.

Téged csak az izgat, hogy lesz-e barátnőd, vagy sem, mindegy milyen áron.

Kisbarátom, neked sosem lesz barátnőd.

Igen én kocka vagyok és vannak nagyon komoly tapasztalataim, informatikus vagyok úgyhogy alapból jár nekem a kocka jelző.

Te viszont még nagyon tapasztalatlan vagy.

Szerintem járj el prostikhoz, ott vezesd le a szexuális vágyaidat, ott legalább megtanulod, hogy az életben semmit sem adnak ingyen.

2012. dec. 26. 01:40
 33/51 anonim ***** válasza:

Félreértesz, én nem vagyok külsőség-párti. Pont ezért viszont észreveszem, hogy egyre többen azok.

A szitu, az öltözékes, szerintem nagyon is elképzelhető valós szitu, de megint általánosítasz. Egy adott pillanatban, egy adott személynek, egy adott momentum miatt. Nem mindig, és nem mindenkinek!

Adj le kicsit ebből az általánosítgatásól, szerintem. Engem sért, hogy egy kalap alá veszel olyanokkal, akik mások, mint én. Akkor is, ha nem tudod, milyen vagyok. Vannak sémák, de ettől még mindenki más. Tehát, nem minden csaj a bunkókra bukik. Az én férjem pl. tünemény. Azt is tudom, hogy más lábtörlőnek használta. Engem is az exem.

Ha ez vigasztal, pl. én is mindig csak aranyos voltam, vagy kedves, sosem észbontó, szexbomba, álomnő, bombanő, egyszerűen szép sem voltam sosem. Nem maradtam egyedül.

2012. dec. 26. 01:40
 34/51 A kérdező kommentje:
Az általánosításért elnézésedet kérem... (pedig nem kéne, ha szemétté akarok válni :S )
2012. dec. 26. 01:49
 35/51 anonim ***** válasza:
21-es vagyok, még valamit. Tehetnél valamit azért, hogy jobban néz ki. Én pl mióta elkezdtem gyúrni, sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Beszereztem még 1-2 jobb göncöt, amik (szerintem, mert igazából ez számít) jól állnak, és máris megnőtt az önbizalmam.
2012. dec. 26. 02:07
 36/51 anonim ***** válasza:

nagyon durva problémák vannak veled. átmentem az összes válaszon és a te kommentjeiden is.

hogy képzeled el a nőket? a külsőségekre hajtanak? a személyiségre? tudod te mi kell nekik? nagyon állítod, hogy te tudod a frankó megoldást, mert láttad 3-4 (vagy ki tudja mennyi) haverodnál, közben nem volt dolgod még senkivel. mégis meg tudod mondani, hogy ennek meg annak a válaszolónak azért nincs igaza, ja és közben ő az "okoska".

sokféle ember van, nem hiszel a válaszadónak, hogy egyszerű külsőségeken elbukhat egy kontakt, mikor tényleg. én sem vagyok üdítő látvány mikor melegítőben rohanok be az óráimra vagy vizsgázni. vagy ha 2 napig tanulok és nem fürdök és össze-vissza áll a hajam (férfi vagyok, mielőtt félreérted). meg az sem lehet kellemes, ha elalszom és ezért reggel ahogy kelek berohanok, nehogy elkéssek. ha meg alapból csúnya vagy az bizony szívás. esetleg próbálkozz a saját súlycsoportodban. ha ahhoz meg nincs gusztusod, akkor mit csodálkozol/mérgeskedsz?

a legfontosabb:

találd meg önmagad, de ne másban keresd.

egyébként meg mindenki a saját sorsának a kovácsa.

2012. dec. 26. 02:40
 37/51 anonim ***** válasza:
91%
Már most bunkó vagy és még sincs senkid, szóval ez menthetetlen. :P
2012. dec. 26. 11:13
 38/51 anonim ***** válasza:

1. brian tracy phoenix szeminárium

2. PUA könyvek

3. testépítés

4. garantált siker

A csajozást a tudomány elmondja neked, szóról szóra, nem vicc :)

2012. dec. 26. 13:41
 39/51 A kérdező kommentje:

Nyáhá! Este kipróbáltam a g*cizést és bevált... úgyhogy tényleg csak a r*hadékok kellenek a nőknek! :D

Én ezt tanácsolom mindenkinek, legyetek mocskok és a jutalom nem marad el!!!!! ;)

2012. dec. 27. 08:06
 40/51 anonim ***** válasza:
55%
ó istenem...még egy pasi aki miatt a nők bőgni fognak. Vaaaaaaagy találsz egy pont olyan nőt, mint amilyen te vagy pasiban. Légyszi a kedves,aranyos, normális csajokat hagyjad.
2012. dec. 27. 12:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!