Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha a párotok napi kétszer megy mosdóba nagydolgozni, és egyszer sem fürdik utána?

Figyelt kérdés
Természetesen fürdik naponta egyszer.
2012. dec. 25. 23:14
1 2
 11/15 Komplikato ***** válasza:

Köztes megoldásnak bizonyos civilizáltabb mellékhelyiségekben szokott lenni egy "bidé" nevezetű eszköz. :D

Mondjuk én is megnézném, hogy valaki naponta 2-3x lefűrdik.

2012. dec. 25. 23:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az a gáz, hogy te gáznak tartod.
2012. dec. 25. 23:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem értem minek kéne utána fürdeni? Legalábbis én nem szoktam szaros lenni szarás után... nem kenem szét magamon, szóval épp elég kitörölni... De még ha szaros is a párod, mert ő -tegyük fel- szétkeni a seggén, mert neki úgy megy csak, akkor is... szagolgatod vagy fogdosod egész nap a lyukát hogy ez zavarjon?
2012. dec. 25. 23:41
 14/15 anonim ***** válasza:
En nem erzem magam tisztanak, ha csak papirral kitorlom. Csak akkor, ha babtorlokendot is hasznalok - alternativa a furdesre:) Persze csak kakilas utan, amugy minden nap furdok:D
2012. dec. 26. 09:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Még hogy a nők nem hülyékXDDDDDDDDDD
2012. dec. 27. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!