Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire súlyos hiba ez?
Most voltunk 1 évesek a barátommal.Nagyon szeretjük egymást mégis akadtak problémák.
1 nagy hibája:
Írt az egyik csajnak olyat h :Hiába hogy N.-el járok te még mindgi tetszel nekem. meg talizni akartak de nem jött össze, mert lebuktak és utána barátom kérdezés nélkül bevallott mindent.
2. nagy hibája:
a telefonjába megtaláltam egy képet egy csajról (semmi extrém.oldalkép és csak a fejéről) és nem tudom h higyjek e a barátomnak mert ő azt állítja hogy nem ő volt. délutános volt és akkor került a telójára és bútorgyárba volt ott még gép sincs. akkor került fel és megesküszik hogy nem ő volt. mégis nagy csapást okozott bennem.
ti mit tennétek? adjak neki még egy esélyt vay dobjam ki.?
kérlek segítsetek!
De annak a csajnak mondta hogy engem szeret és ő csak teccik neki.
Meg megbeszéltük adtam neki mégegy esélyt mert télleg szeret és ez a dolog a kapcsolatunk elején jár. Mikor velem van teljesen elvarázsol a viselkedésével. Folyton csókol ölel, mondja hogy imád.
Mondtam neki hogy válasszon ezt akarja e cisnálni,de nélkülem vagy azt teszi amit kérek. és a másodikat választotta és arra kértem hogy hagyjon fel minden nős hülyeségével. még msn-en ről is letörölt minden csajt pedig nem is kértem.
De hogy van az hogy ez nem megbocsájtható ha viszont valakivel csókolózott volna az meg igenM
08-24 20:56-s vagyok
Hát ha ténleg megtette, akkor ne dobd. Szeresd őt, hisz mindenki megérdemel egy esélyt! =) És talán soha többé nem fogja ezt még 1x csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!