Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm elmondta ismerőseim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm elmondta ismerőseimnek, és szakított velem, csak mert van egy bizonyos fetish-em?

Figyelt kérdés
Szóval adott a helyzet. Gondolkodtam hogy hogyan tegyem szóvá, hogy esetleg szex közben is felvegyek bizonyos ruhadarabokat. Normálisnak ismertem meg, lassna 1 éve voltunk együtt ezért elég nagyot csalódtam benne. Mikor mondtam neki hogy felvenné-e a kedvemért ezt-azt a ruhadarabot, akkor csodálkozva vette. Utána elkezdett dobálózni a szavakkal, hogy lehetek ilyen szemét, ilyen perverz, stb. Ez még hagyján is, de elmesélte a közös ismerőseimnek is, legjobb barátnőinek és a többieknek. Most hogy nézzek ezek után a többiek szemébe? Jogosan tette esetleg meg? Pont ettől féltem, ezért sem mertem felvállalni eddig. 20-on évesek vagyunk pedig mindketten.
2012. dec. 25. 21:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Legalább pár komment jobb kedvre deritett. :)
2012. dec. 25. 21:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez nem is gáz, nekem sokkal durvább perverzióim vannak.
2012. dec. 25. 21:28
 13/18 Hanariko ***** válasza:
Az sem gáz, ha ő nem bírja ezeket a rucikat, de akkor legalább mondta volna meg tisztességesen. Van, akinek ez nem fér bele, majd megtalálod azt, akinek igen.
2012. dec. 25. 21:31
 14/18 A kérdező kommentje:
Mostmár pedig vonakodva fogom ezekután elmondani az ilyesmi jellegű perverzióim. Oké hogy nem sok az az 1 év, de azt hittem nagyjából megismertem. De lehet csak rossz embert ismertem meg.
2012. dec. 25. 21:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már haver, minden egészséges kapcsolatba belefér ez! A volt nőd egy prűd p*csa, és szerintem a barátai előtt is simán leégette magát, hogy ilyen hülyeségért dobott ki. Én amúgy a helyedben büszkén vállalnám a történteket.
2012. dec. 26. 19:17
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket.
2012. dec. 27. 00:12
 17/18 anonim válasza:
Ember ez mitől lenne perverz? Manapság az emberek olyan szavakkal dobálóznak aminek fogggalmuk nincs ajelentőségéről. Egészséges srác vagy, egyértelmű hogy feláll a farkad egy cuccra. Kinek nem? Melyik normális pasi ne szeretne néha ilyen cucot látnia csaján? Mi rossz van ebben? Ezeket erre találták ki. Elmondta a baráti körödnek? kit érdekel? Ne tagadd le, VÁLLALD BE! Ey igazi férfinek bejönnek ezek! Ahogy reagált a csajod az minössze őt miősíti, meg azt hogy rohadtul nem is szeretett téged! Vannak olyan csajok akik csak a barataim de egy ilyet felvennének a kedvemért! Neked meg BARATNŐD ezen parázik? Gáz.. Ennyi atörténet!:)
2013. ápr. 26. 09:12
 18/18 anonim válasza:
*jelentéséről, bocsánat
2013. ápr. 26. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!