Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkabb a penz vagy a boldogsag szamit egy parkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Kivancsi lennek a velemenyetekre....egy nem olyan rossz kapcsolat penzell kis veszekedessel vagy inkabb egy jo kapcsolat penz nelkul es veszekedes nelkul....?? hmmm...2009. aug. 24. 15:02
11/13 anonim válasza:
Nálam mindennél fontosabbak a meg nem fogható dolgok (értem ez alatt: boldogság, szerelem, biztonság, bizalom, őszinteség, együttérzés, ...), mint a pénz. Úgyhogy én inkább élek egy boldog, de szegényesebb, mint egy boldogtalan, de gazdagabb kapcsolatban. 19/L
12/13 anonim válasza:
Én leszek szegény boldog, mint gazdag boldogtalan. Boldogtalanul semmi értelme az életnek... Pénzel bármit megvehetsz, de nem boldogít egy k.urva drága cipő, ruha, parfüm vagy hasonló dolog.. egy idő után az is unalmassá válik és akkor kell egy új. De ha van egy boldogsággal teli kapcsolatod akkor jöhet tél,tavasz,nyár,ősz, mert te boldog vagy és csak az számít! ;)
13/13 anonim válasza:
azért elég sok álszent köcsög van itt..:D ne mondjátok már hogy egy olyan emberrel összejönnétek akinek nincs semmije! tudnátok, hogy nem tudtok elmenni sehova szórakozni vagy hasonlók mert anyagi gondjai vannak.. nyilván a boldogság is fontosabb és az a jó ha van valamennyi pénze az illetőnek.. ez nem azt jelenti h a fuxos, audis, apuci szemefénye tipusú gazdag fa.szokat szeretem, szóba se jöhet nálam egy ilyen! de...... na mind1....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!