Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24-30 közötti egyedülálló pasik! Mi az oka, annak, hogy jelenleg nincs párotok?
58-as,igen sokkal fiatalabb vagyok és tapasztalatlan!De épp ezért kérdeztem,h betekintést nyerjek,ami lehet ,h nem úgy jön át ,mintha élőszóba beszélgetnénk(mert ott a gesztusok is sokat segítenek azért),de próbállak megérteni benneteket!Valahol nekem is el kell kezdenem...:)
59-es,ez durva volt!!!
Köszönöm mindenkinek az őszinteségét és,h így kiöntöttétek a lelketeket!
Kérdező: 58-as vagyok (alias 9-es) :D
Akkor beszélgessünk élőszóban. Nekem még az is egy remek kérdés lenne, hogy valójában miért érdekel ez téged ennyire. Tudom tanulmány... de ezen túl.
Miért érdekel ennyire?
-már ha belevetettem magam a dologba,akkor szeretném tényleg megérteni
- körülöttem is több ilyen ember van,azt látom,h hogyan élnek,de persze azt nem tudhatom,h belül mit éreznek és hogyan élik meg
-emberi kíváncsiság
9-es vagyok (vagy 58-as)
Azért érdekel engem, mert e mögött - nálad - van egy történet. Van egy egyéniség, ahogy én látom. Van valami amire vannak feltételezéseim, de nem akarom itt nyilvánosan leírni. Csak egy kis részét: valakit meg akarsz érteni, de ő nem ad olyan válaszokat ami neked elég.
S ezért érdekel, hogy mi van veled. Küldj egy privátot és folytassuk ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!