Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na fiúk/lányok kinek jött össze a 2012? Kinek sikerült párt találnia és kinek nem?
Drága 20!
Amióta megszelidítettem nem félek tőle már! Régen egyszer kétszer voltam életveszélyben miatta,erősebbet harapott mint 1 boxer,de túléltem és ittvagyok köztetek kedves embertársak.
ElnöKúr most készülődik elnöki megbeszélés valamint ebédre de délután újra rajtatok tartja a szemét!!!!
Tisztelettel:az Elnökúr!
Tisztelt Elnök úr!
Örülök,hogy Ön már 40 éve /remélhetőleg boldog/ kapcsolatban él.
Nekem két éve nincs párkapcsolatom.
Idén megismertem egy nálam egy évvel idősebb férfit.Maximális köztünk a bizalom,megértés és őszinteség.A fél országnyi távolság ellenére találkoztunk és egy csodálatos,átbeszélgetős,sétálós napot töltöttünk együtt.Azóta sajnos nem volt köztünk személyes kontakt,de mindennap beszélgetünk online.Ebből az ismeretségből nem lett párkapcsolat,de egy őszinte,tiszta barátság alakult ki.Számomra,és bátran ki merem jelenteni,hogy neki is sokat számít a barátságunk.
Kellemes időtöltést és jó étvágyat kívánok az ebédjéhez!
U.i.Tisztelt Elnök úr,alázattal megkérem /amennyiben kapcsolatai lehetővé teszik/ a fizetésem megemelését elintézni.
Köszönettel és tisztelettel:
V.A.
27/N
Tisztelt V.A Amennyiben lehetőség adódik a fizetése megemelésére azonnal megvalósítom!
Addigis boldog kapcsolatot önöknek.
Örülök hogy sokaknak sikerült párt találni 2012ben!!!!!
igy tovább.
Üdv:az ElnöKúr!
Tisztelt ElnöKúr!
Én még párban kezdtem 2012-t aztán egy hónap múlva úgy döntöttem ennek véget kell vetni. Azóta szabadon és vidáman kóborlok a világban. Voltak új jelentkezők akiket én elutasítottam, meg van nekem is jelöltem akit még nem sikerült becserkészni, szóval szerelmi három- négy- meg ötszögek előfordultak. Na de majd 2013-ban, akkor már elkapom aki nekem kell!
Tisztelt 28!
Akkor van lehetőség,sok sikert hozzá.
u.i:Én már elfelejtettem a csajozást,mint hülyegyerek a verset.
Jó ebédet kíván az ElnöKúr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!