Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ilyenkor is gyakszin lóg az tényleg menthetetlen eset?
Dehogy. Nekünk igazából a 24-e nem nagy dolog, anyuval és apuval vagyok itthon. Filmnézés, kajálás, sütés-főzés, karácsonyfa díszítés. Délután néztünk filmet, ebédeltünk, nemrég díszítettünk fát, anyukám most csinálja estére a mákos gubát, apukám fürdik, én meg itt vagyok. Ha apu végez, én megyek, majd anyu, vacsorázunk, nasizunk, beszélgetünk, majd megnézzük az Igazából szerelmet, aztán éjfél körül alvás :)
18l
Sziasztok! Én ma regisztráltam itt.
Ez az első karácsonyom egyedül. A szüleim kint vannak Új Zélandon, és még két évet ott is lesznek.
A párommal fél éve szakítottam, úgy hogy most egyedül vagyok itthon. Egy filmet fogok megnézni este. A Heidi a címe. Már sokszor láttam! Jókat lehet sírni rajta. Előtte kíváncsi voltam, hogy vannak e itt hasonlóan egyedül fiatalok. Holnap jönnek a barátaim, úgy hogy napközben nem unatkoztam, mert készültem a holnapra, de most a Szenteste nagyon összeszorította a szívemet. Nagyon utálatos így 19 évesen egyedül a karácsony. Most éppen a Nagypapámról megy egy kis videó. Olyan édes kis öreg volt. Hiányoznak az öregeim. Hát ezért lógok itt mint egy új regisztrált köztetek.
Szia Bogi!
Üdvözöllek. Jah, tudod mi játszódik új zélandon, karácsonykor? Babe a kismalac :)
Azért vagyok itt mert dolgozok, és ilyenkor ismerős nincs fent neten mert miért is lenne ugye??
Hogy miért dolgozok?? Mert nincs gyerekem.
A gyerektelenek dolgoznak karácsonykor a gyerekesek meg szilveszterkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!