Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen szar emberek is találhatnak párt?
Figyelt kérdés
Persze radikális változás nélkül gondoltam. Magamról van szó, elég ganajra sikeredtem, és el sem tudom dönteni, hogy a külsőm, vagy a belsőm a nagyobb gáz. Önsorsrontó, önsajnáltató, unalmas, béna srác vagyok, voltam, és talán leszek is. Mindent megunok rövid idő alatt, nem igazán szeretem az embereket, bár ez kölcsönös, mert engem sem szerettek túl sokan. Pedig nem mondanám magam hülyének, meg jószívű is voltam, csak sokan visszaéltek vele, és meguntam a jópofizást.
Tehát addig, míg nem változom meg gyökeresen (ami nem célom, mert az nem én lennék), ne is keressem a partnerem a hétköznapokra? Alkalmi kalandokra sincs lehetőségem a külsőmből kiindulva (összetettebb annál a probléma, hogy eddzé').
Honnan tudod pl. hogy unalmas vagy? A csajokkal kötetlenül kell beszélgetni. Egyébként ha ilyen jól ismered Magadat, ez jó. Egy csajjal kell csak összejönni, utána menni fog. A beszélgetés sokat jelent, hidd el.
2012. dec. 24. 20:06
12/18 A kérdező kommentje:
Volt már néhány lány az életemben, de az kapcsolatnak nem volt nevezhető, párt meg pláne nem láttam bennük. Onnan gondolom, hogy unalmas vagyok, hogy... rám unnak, ott hagynak, milyen meglepő. :D Pedig amúgy rendben volt minden.
2012. dec. 24. 21:24
13/18 A kérdező kommentje:
(Úgy értem, hogy rendben, hogy akár lehetett volna kapcsolat is, ha nem lépnek le hamar.)
2012. dec. 24. 21:25
14/18 anonim válasza:
Márpedi így van, ha nem hozod a színvonalat, nem vag szexuálisan elég kielégítő, szar veled a szex, az unaloműző szerepet sem jól adod, ha nem érzi magát biztonságban melletted, sem pénzügyileg, sem fizikálisan, akkor egyszóval nulla! vagy, nem szolgálod az igényeit, persze hogy lelép, hisz akkor minek legyen veled, ha semmire se vagy jó neki? Hálából? Nem veszett egyik se meg! hogy sajnálatból kínozza magát veled. Ilyen dolgok ezek. Ha nem adod az elvárásainak megfelelő szintet,akkor nem kellesz!
2012. dec. 24. 21:32
15/18 anonim válasza:
Önsajnáltató, gyenge, szar ember vagyok, bár lány. Ha a testemről kitennék gyk-ra egy képet, szétszívatnának. Kb annyi idős voltam mint te most, mikor megismerkedtem valakivel, akivel évek óta boldogan élek. Szerintem az ellentétek vonzzák egymást a mi típusunknál nem működik, mert azok akik szépnek látják az életet, nem tudják felfogni, hogy min sajnálkozunk. Ha el tudsz viselni egy hasonló embert, akkor szerintem nem is kevés esélyed van. De lehet, hogy tévedek és a teljes ellentéted még téged is megváltoztatna és pozitív életfelfogással élnétek életetek végig boldogan, úgyhogy ezt se add fel :D
2012. dec. 24. 21:44
16/18 A kérdező kommentje:
14.: Tőlem elvártak általában - de én mit kaptam cserébe?!
15.: Örülök, hogy létezik még ilyen, sok boldogságot! :)
2012. dec. 24. 22:55
17/18 anonim válasza:
Ezaz!látod. A nők zöme ilyen,hogy elvárni tudnak, de ők a pinán kívül semmivel nem állnak elő.Csak mert szépek, ezért alanyi jogon jár nekik az autó a valagug alá, a lakás,ahova befészkelik magukat, a kitartottság, a jólszituált helyes faszi, aki über intelligens, és egy vérbeli humorista véna is egyben. Tudod, nekik ez alapból jár, mert ilyen az élet.Őkmeg ha olyanjuk van,akkor esetleg megszánnak, és szájhúzogatva odatolják a seghüket hogy esetleg megkúrogasd. /ganék!/ nehéz nem ilyet kifogni.
2012. dec. 24. 23:59
18/18 A kérdező kommentje:
17.: Lehet, hogy (részben) a karácsony hozza ezt ki belőlem, de minimális egyetértek. :D Finomabban fogalmazz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!