Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottunk a barátnőmmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk a barátnőmmel, és ha néha eljön hozzám akkor mindíg pucéran fexünk egymáson. Miért van ez?

Figyelt kérdés
ha újra összejönénk akkor valószinű hogy nem sokáig menne.Ha pedig eljön akkor mindíg azon kapjk magunkat hogy én boxerban ő pedig bigyiban van és egymáshoz dörgöljük amink van. közben puszi cici smaci st.
2009. aug. 24. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért,mert még vonzódtok egymáshoz. vagy ki vagytok éhezve. Miért nem jöttök össze? A puding próbája az evés...
2009. aug. 24. 10:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
dugni kellene.
2009. aug. 24. 11:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Az nem rajtam múllik.Már felhoztam mint javaslatot.
2009. aug. 24. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
mert még nem tudja mit hagy ki :D
2009. aug. 24. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:

11:08:

Köszi,hogy megnevettettél.xD

Amúgy: dörgölőzni a macskák szoktak.Mondd meg neki,hogy ha nem dugtok,nem találkoztok,azt kész.xD

2009. aug. 24. 14:44
 6/6 anonim válasza:
En is egy ilyen exbaratno vagyok:P Ket eve szakitottunk, de mi nem csak dorgolozunk;), hanem szeretkezunk is. Nekem sokat jelent a volt baratom, de nem szeretnek ujra egyutt lenni vele, es ezt meg is beszeltuk. Szerintem kerdezz ra...
2009. aug. 24. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!