Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szakított velem, végül visszajött megbocsátottam. De utólag derült ki h előzőleg egy másik csaj miatt szakított akit aztán végül még csak fel se hívott met rájött h engem szeret. Mit tegyek?
Szerintem 2 eset lehetséges, és attól függően cselekedj.
Az teljesen egyértelmű, hogy egy másik lány miatt akart szakítani, vagy "gondolkozni" a dolgon, ezen ne is sértődj meg. A semmiért senki nem szakít!
1.eset. Csak megzavarta az a lány, belekavart az érzéseibe, azért téged akart megkímélni és időt kért tőled, vagy szakított, megismerkedtek, lehet, hogy együtt s voltak, de rájött, hogy te kellesz neki,
akkor nyugodtan fogadd vissza, mert téged szeret!
2. eset Szakított veled, mert összejött a csajjal, kavartak egy sort, de aztán a csaj kidobta más pasiért, és nem úgy alakultak a dolgok, ahogy a barátod eltervezte, így ló nincs szamár alapon visszasomfordál hozzád. Ez esetben DOBD KI!
Ezt kell kiderítened! Akár a csajt is megkérdezheted, hogy mi volt közöttük, és miért nincsenek ők ketten együtt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!