Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtartjátok a volt párotokra emlékeztető dolgokat
(képek, tárgyak)? Vagy megy a kukába, esetleg
elajándékozzátok (persze nem a jelenlegi párotoknak)?!
:D
Kidobni csak 1-2 dolgot dobtam, a többségét megtartottam. Belepakoltam egy dobozba, és jól is van így. Más apróság is van a dobozban, úgyhogy néha belenézek, de akkor sem kezdek el nosztalgiázni. Ami pedig a polcomon maradt (2 dolog), azt pedig már teljesen megszoktam, hogy mindig ott van, így nem az az első gondolatom, hogy kitől kaptam, nem szoktam ezen gondolkodni, eszembe se nagyon jut. 5 év telt el azóta, hogy vége lett.
2012. dec. 22. 21:14
12/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Ezek szerint a többség úgy gondolkodik,mint én,azért ez megnyugtató! :)
megtartom, de elteszem olyan helyre, ahol nem látom.
2012. dec. 22. 21:33
Viccelsz? A fél lakás a kapott ajándékokkal van tele! Elég kopár lenne, ha ezeket mind kidobtam volna.
Kaptam: párnákat, textil kenyereskosarat, sólámpa, pipereszerek, pia, asztalterítő, függöny stb. csupa jó dolog és csak azért mert szakítottunk, még nem fogom kidobni ezeket. Emlékek. Ez persze nem azt jelenti, hogy ránézek mondjuk a sólámpára és sajnálom azt a kapcsolatot, csak egyszerűen használom ezeket. Amikor ezeket kaptam akkor még jó volt a kapcsolat és nem az a férfi vagyok, aki felégeti a múltját.
A kisebb ajándékokat, személyesebbeket pedig egy dobozban gyűjtöm. Nem akarom kidobni őket, mert emlékek. Nem szoktam az aktuálisnak kifejteni melyik tárgy kitől van, mert biztos féltékeny lenne és megpróbálná elérni, hogy kidobjam ezeket. Persze az eredmény inkább az lenne, hogy az ő ajándékait is deportálnám a dobozba.
26F
2012. dec. 22. 21:36
15/20 A kérdező kommentje:
14-es,meg lehet kérdezni össz. hány barátnőt fogyasztottál eddig? :D
Nem dobtam ki semmit. Fényképek, levelek el vannak rakva, az ilyen általános dolgok mint könyvek, plüssök meg elől vannak.
2012. dec. 22. 21:42
Nem látható helyre elteszem... Legalább amíg nem érzem hogy már nem leszek szomorú miatta. Beszélgetések és kapcsolatok törlődnek, vagy azokat is valami láthatatlan helyre és kész
2012. dec. 22. 22:09
14-es vagyok. 5 kapcsolat, de azok hosszabbak voltak.
2012. dec. 23. 10:35
14-es olyan vagy, mint Ted Mosbi. Neki is a lakás tele volt a volt barátnőktől kapott cuccokkal, szinte nem is vásárolt használati tárgyat :D
2012. dec. 23. 14:39
Lehet, de miért dobnák ki egy hasznos tárgyat, ha az egy megromlott kapcsolatból ered? Jobb lesz nekem? Jobb lesz az exnek? Semmi nem változik, maximum azoknak megoldás a múlttól való megszabadulás, aki nem képes túllépni a történteken és olyan emlékeket idéz a tárgy, ami megmérgezi a jelenét, jelen kapcsolatát.
2012. dec. 24. 15:44
Kapcsolódó kérdések: