Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen verset írjak le a páromnak?

Figyelt kérdés
Egy hét múlva összeköltözünk, szeretném meglepni egy borítékba zárt verssel. Valami olyasmiről kéne szólnia a versnek, hogy szeretem és örökké vele leszek, de nem tudok ilyet, ezért szeretném a ti segítségeteket kérni. 18/L
2009. aug. 24. 00:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább írd le a saját érzéseid egy levélben, eredetibb, mint egy valahonnan másolt vers. Nekem sokkal jobban tetszene :)
2009. aug. 24. 00:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a Kalevalát! :DDD
2009. aug. 24. 00:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja és morze kódban!!! :D
2009. aug. 24. 00:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Talán autentikusabb lenne, ha te magad készítenéd.
2009. aug. 24. 00:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát nem is kötelező verset írni egyáltalán. De verset csak akkor írjál ha van saját ikhleted. Inkább azon gondolkodj, hogy leszel jó háziasszony:)
2009. aug. 24. 00:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Jajj, ez olyan romantikus, elolvadnék tőle...

De ha nem jön az ihlet magától, akkor nem muszáj verset írni!

Inkább csináljatok egy jó kis ünnepi vacsorát, pezsgővel az összeköltözés örömére!!

2009. aug. 24. 02:17
 7/7 anonim ***** válasza:

"Csobog a langyos víz, fürödj meg!

Ime a kendő, törülközz meg!

Sül a hús, enyhítse étvágyad!

Ahol én fekszem, az az ágyad."

József Attila: Óda (részlet)

21/l

2009. aug. 24. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!