Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom tegnap kimondta: nem biztos, hogy szeret engem, lehet, hogy ez már csak ragaszkodás felém nézve. Mit tehetek? Én szeretem, és küzdeni szeretnék érte...
Azt mondtam neki, egyelőre ne telefonálgassunk egymásnak és ne is találkozzunk, hogy át tudja gondolni a dolgokat.
Ha úgy érzi, hogy döntött, aqkkor hívjon fel, de nem tudom helyesen döntöttem-e. Mivel lángolhatna fel újra irántam? mit tehetek azért, hogy egy 3,5 éves kapcsolatot ne bontsunk fel ilyen könnyen? Teljesen váratlanul ért, amikor velem van úgy érzem, tényleg szeret, teljesen odavan értem, és ez látszik is rajta. Viszont sajnos a suliból adódóan csak heti 1-2x tudunk találkozni.
Sergítsetek, vissza akarom hódítani.
Szia! Szerintem majdnem minden kapcsolatban van olyan, hogy a pár valamelyik fele elbizonytalanodik az érzéseiben. Sztem nagyon jól döntöttél hogy időt adsz neki és a párod is jó fej hogy őszintén beszél az érzéseiről.Szerintem nincs veszve semmi, de ha menni akar engedd el.
Lehet hogy picit ellaposodott a dolog, ha mégis úgy dönt veled marad akkor sokféleképp feldobhatod a kapcsolatotokat. Különleges helyen különleges programokkal, új szexi ruhával, finom romantikus vacsival...meglepetésekkel..
sok sikert, remélem sikerül helyre hozni a dolgot köztetek!!!
ha lángolásra vágysz, akkor keress új kapcsolatot. Olyan csak a mesében van, hogy egy életen keresztül lángolnak. A lángolás elégeti az embert.
Bármi hülyén is hangzik, valószínűleg túl sokat voltatok együtt. Tudom heti 1-2 alkalom az nem tűnik túl soknak, de könnyen lehet az. Ha mit tudtok időt együtt töltötök, akkor jó esély van rá, hogy neki nem jut ideje magára. Márpedik egy pasinak szüksége van arra, hogy tudjon csak magával foglalkozni. Ez a szereotíp példa, hogy apu hazamegy a munkából, jobb esetben ad két puszit a családnak, majd beül a tévé elé, vagy a számítógép elé és üveges szemekkel bámulja. Se kép, se hang. Ezen szokott anyu kiakadni. Ami egyrészt jogos, mert szeretné, ha párja vele foglalkozna, nem pedig értelmetlen hülyeségekkel, másrészt viszont igen rossz taktika, mert ez az az idő, amikor egy pasi visszaállítja az agyát alapállapotra. Ha hosszú ideig nincs erre módja, akkor elöbb utóbb kiakad.
Szerintem ez történt nálatok is. Hajtotta a szerelem, ami időt tudott, azt veled töltött és szépen lassan kifogyott minden tartaléka.
Hiába nyugszik meg, lazul el, amikor veled van, hiába szeret veled lenni, egyszerűen muszály valamikor kikapcsolnia.
Nem kell visszahódítanod. Ha van egy kis szerencséd, akkor még nem veszítetted el. Pont az a lényeg, hogy teret kell neki adni. A mindennapokban. Inkább csak egy héten egyszer találkozzatok, de tudjon egyedül lenni, tudjon magával foglalkozni. Amikor semmi más dolga nincs, mint bámulni a tévét, számítógépezni, olvasni stb. Bármit amit szeret és közben nem kell senkivel foglalkoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!