Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van rá esély, hogy egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély, hogy egy olyan lány megjavuljon, aki korábban több pasit is hülyének nézett, átvert?

Figyelt kérdés
Kiderült egy lányról, hogy engem is beleértve több pasinak hazudott, az egész ismerkedési fázis nem állt másból, csak csupa hazugságból. Túltettem/túltettük magam/magunkat rajta, de nem ez a lényeg. Viszont a jövőben az ilyen lányok képesek jó útra térni, vagy örökös kárhozatra ítéltettetek?

2012. dec. 22. 11:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
még nem olvastam a hozzászólásokat, de nyakam rámerem tenni, hogy már írták, hogy k-rvából lesz a jó feleség....igen... megjavulhat..kivétel ha fehérmájú :)
2012. dec. 24. 23:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Van, de kevés, mint árvaházban a szülői értekezlet. SAJNÁLOM, több sikert.
2013. jan. 16. 02:50
 13/18 anonim ***** válasza:

Aki nótórius hazudozó volt, az az is marad. Lehet, hogy kibírja hosszabb rövidebb ideig, de amint jön egy helyzet, ahol úgy becsüli meg, hogy hazugsággal előrébb fog jutni, meg fogja tenni a hazugságot.

Ez sajnos ilyen.

2013. jan. 16. 03:03
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a korától is függ..(ha tini akkor teljesen más a helyzet) De igen,szerintem igenis változhat! Én teljesen normális,átlagos voltam,amikor pont egy ilyen általad leírt 'hazug' emberrel találkoztam,akibe beleszerettem.(sajnos)A különbség annyi,hogy lány vagyok..

Meg is csalt,nem is szeretett,de mindent elhittem neki,viszont,ha jól tudom,ma már felesége van,gyereke és nagyon boldogok.Utánam járt egy "barátnőmmel"(...már nem az) és elvileg őt sem csalta meg...Ki tudja..Szerintem megváltozhat..

2013. jan. 26. 13:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Persze, jól át ejtik őt is párszor, miután szerelembe esett.. aztán az idő majd rendbe hozza.. (évek)
2013. márc. 1. 19:07
 16/18 anonim ***** válasza:
persze, 30 korbácsütés, és máris jobb útra térne :D
2013. márc. 1. 19:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Miben hazudott ?
2013. márc. 1. 19:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez nem azt jelenti, hogy az 'ilyen' lanyok rosszak, csak annyit, bocsi, hogy ezt mondom, de azok a pasik, akiket atvert, balfekek voltak. Ennyi.
2013. márc. 1. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!