Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a Barátnőmnek Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Kapott már tőlem sokmindent mint pl: karlánc,nyaklánc, plüss, nyaralás,gyűrű, közös képes dolgot! Most valami olyasmit szeretnék aminek tuti nagyon örülne és sugalja neki h nagyon szeretem és maradandó is és nem tom :) lécci segítsetek :) Ruhája és parfümje is van egy regiment !2012. dec. 22. 08:19
1/2 anonim válasza:
valami kreatív apróságot
én nem leszek itthon jövö héten, úgyhogy a barátommal tegnap karácsonyoztunk, és kaptam töle egy sapkát, amit még októberben mondtam neki, hogy olyan van az egyik barátnömnek, és nagyon tetszik, mellé meg egy gyönyörü pici csillag alakú ezüstfülbevalót (mert imádom a pici fülbevalókat)
tehát ha van olyan dolog, aminek tudod, hogy örülne, de nem venné meg magának, akkor annak még pluszba tud örülni, hogy megjegyezted, mit szeretne :)
2/2 anonim válasza:
Gondolom te ugyse tudod kielégiteni ugyhogy vegyél neki egy vibrátort!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!