Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezen most mit értsek? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen most mit értsek? Vagy inkább mit tegyek? Eléggé rosszul esik.

Figyelt kérdés

16évesek vagyunk barátommal.. másfél éve járunk még nem mutatott be a szülinek .. nem voltam sose nálunk mert szégyelli azt ahol lakik, és az apját is.

nemsokára az unokatesoja megházasodik és mondták, hogy a rokonok vihetik a barátnöket is.és az unokatesojának a barátnöje mondta a barátomnak h vigyen el engem, hogy megismerhessen.. barátomnak eszébe se jutott, hogy elvigyen .. aztmondta mert most szólni, hogy +1teríték meg stb.. nagyon rosszul esett :S ..ráadásul a testvére elviszi az ö barátnöjét, aki 1évvel fiatalabb nálam, és 1éve vannak együtt.. olyan szar, hogy engem eldug, hogy ne lássanak meg.. miért van ez szerintetek?és most mihez kezdjek?

2009. aug. 23. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Elöször nyugtasd meg barátoddat hogy nincs mit szégyelnie elötted te ugy szereted öt amilyen és akkor is szeretni fogod ha megismerted az apját legyen bármilyen és persze a helyet ahol lakik.Mond el neki hogy neked nem seik jol h téged csak ugy eldugdos, szeretnéd tudni hol él milyenek a szülei, és az unokatesoja esküvöjére is te szeretnéd elkisérni...Szerintem megfogja érteni és engedni fog nem dugdoshat sokáig ugy sem..
2009. aug. 23. 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Lepd meg. egyik reggel állíts be hozzájuk. Ott már megismerheted a szüleit, és onnantól fogva már nem tud dugdosni. Ha így sem akar elvinni az esküvőre, akkor hagyd ott.
2009. aug. 23. 13:12
 3/7 A kérdező kommentje:
kérdeztem, hogy miért szégyell erre a válasz az volt : csak.mert, baj ??
2009. aug. 23. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A barátod szerintem már megválaszolta, hogy miért nem akar odavinni téged hozzájuk. Mert szégyenli azt ahol lakik, és az apját. Lehet, hogy a testvérét annyira nem zavarja, hogy hol laknak és, hogy milyen az apja. A barátodat igen. Az esküvős dolgot beszéld meg vele. Nem volt szép dolog,de ezt akkor tudod meg ha megkérdezed tőle. Engem se nagyon visz a barátom a szüleihez, hozzájuk is csak akkor, amikor nincsenek otthon a szülei. Szarul esik de ez van. Majd megszokják, hogy vagyok. A barátommal járok és nem a családjával. Próbáld emg te is ezt nézni. De ha szeretitek egymást akkor emiatt ne menjetek szét.
2009. aug. 23. 13:17
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
a barátodra egy jó szó van: gyerekes. én a helyedben azt csinálnám hogy oké ha hozzátok nem megyünk soha akkor hozzánk se. találkozunk az utcán, vagy akárhol. ezt az esküvőt meg én nem hagynám annyiban igenis vigyen el, milyen dolog már ez hogy nem vállal fel a családja előtt. ahogy magamat ismerem, ezért már otthagytam volna.
2009. aug. 23. 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is szégyellem ahol lakom, de párom elfogadta, pedig nem szívesen vittem haza és mutattam be apámnak...

3 és fél éve együtt vagyunk, és igyekszem elkerülni, hogy szüleink valaha is találkozzanakl, vagy át akarjanak jönni hozzánk. :S

Teljesen két külön világ, ők gazdagok, értelmiségi szülők, én meg szegény, alkoholista apa, lerobbant albérlet...

Ne erőltesd, de valahogy próbáld megbeszélni vele, hogy téged nem érdekel, milyenek a körülményei, szülei, rokonai, téged ő érdekel, megoldjátok bármi is lesz! És ha bevezet az életébe, ne riadj meg, mutasd meg, hogy tényleg nem érdekel!

2009. aug. 23. 13:27
 7/7 anonim válasza:
szerintem ha szégyenl a barátod ott már valami nemjó. nem szeret eléggé. vgy én nemtudom..:S
2009. aug. 23. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!