Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozás a pasim családjával! Mit tegyek és mit ne tegyek? Hogy viselkedjek, hogy megkedveljenek? Tapasztalatok?!
Nagyon izgulok és félek a találkozástól, mert eddig nem volt jó tapasztalatom a kiszemelt srác szüleivel. Pedig én mindig csak magamat adtam, próbáltam kedves lenni, udvarias. Nem is értem miért nem szerettek egyik családban sem (2 komoly kapcsolatom volt előtte). Főleg az anyukák.
A páromat nagyon szeretem és azt akarom, hogy minden rendben legyen a családjával is.
Légyszíves adjatok tanácsot!! 21/N
Két dolog lehet:
1. A szülők is izgulnak, mint te. Ha kevésbé izgulsz, akkor nyert ügyed van. (Egyszer nem tervezetten találkoztam első alkalommal a barátnőm szüleivel és évekkel később esett le, hogy sokkal nagyobb zavarban voltak, mint én.)
2. A szülők egy cseppet sem izgulnak. Nem kerítenek olyan nagy feneket a dolognak. Ha így van, akkor a te szorongásodat is hamar fel tudják oldani.
Amúgy meg egy felnőtt úgy néz a 21 éves lányra, hogy biztos nem ő lesz fia utolsó kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!