Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Első találkozás a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első találkozás a pasim családjával! Mit tegyek és mit ne tegyek? Hogy viselkedjek, hogy megkedveljenek? Tapasztalatok?!

Figyelt kérdés

Nagyon izgulok és félek a találkozástól, mert eddig nem volt jó tapasztalatom a kiszemelt srác szüleivel. Pedig én mindig csak magamat adtam, próbáltam kedves lenni, udvarias. Nem is értem miért nem szerettek egyik családban sem (2 komoly kapcsolatom volt előtte). Főleg az anyukák.

A páromat nagyon szeretem és azt akarom, hogy minden rendben legyen a családjával is.

Légyszíves adjatok tanácsot!! 21/N

2012. dec. 19. 13:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha Téged is disznóvágásra hivnának vagy ilyesmi szabadtéri akármire kerti sütögetés pl akkor simán menjél szabadidőben sportcipővel nem kell kiöltözni elegánskodni igy mindenki lazább lesz, te sem fogod emiatt veszélyezve érezni magad mert annál rosszabb nincs amikor azon szorongsz hogy jaj jól áll-e a szoknyám, nincs-e elkenődve a sminkem azt megérzik (van kinek az arcán látszik is) a tökéletlenség vonzóbb sokkal emberközelibb mint egy rideg szépség aki tűsarkúban és tökéletes sminkben kicentizett mosollyal feszeng mintha zsűri előtt állna..
2012. dec. 19. 14:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Két dolog lehet:

1. A szülők is izgulnak, mint te. Ha kevésbé izgulsz, akkor nyert ügyed van. (Egyszer nem tervezetten találkoztam első alkalommal a barátnőm szüleivel és évekkel később esett le, hogy sokkal nagyobb zavarban voltak, mint én.)

2. A szülők egy cseppet sem izgulnak. Nem kerítenek olyan nagy feneket a dolognak. Ha így van, akkor a te szorongásodat is hamar fel tudják oldani.

Amúgy meg egy felnőtt úgy néz a 21 éves lányra, hogy biztos nem ő lesz fia utolsó kapcsolata.

2012. dec. 19. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!