Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy úgy akarjak barátnőt, mint régen?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és fiú, és régóta nagyon szeretnék már egy barátnőt. Pár éve még nagyobb darab voltam, kb. 15 éves korom óta sportolok, és sikerült normális méretűre fogynom, és most már érzek egy kis esélyt arra, hogy legyen barátnőm. A gond viszont az, hogy régen mindig azért akartam barátnőt, hogy legyen kit szeretnem, akivel mindig együtt tölthetem az időt. Ez most is ugyanígy van, de valahogy már erősebb bennem az az érzés, hogy azért legyen barátnőm, hogy vele mutatkozhassak, hogy felvágjak vele, és ezt én nem szeretném. Most tetszik egy lány, beszélgettünk is párszor, és el akarom hívni valahova, de nem akarom hogy csak ilyen látszat kapcsolatba kerüljön bele.

Nem hiszem, hogy könnyű bárkinek is megértenie amit írtam, mert nem tudom jól elmagyarázni.. Elég hülyén hangzik mindez, de esetleg tudnátok írni valamit, hogy kiverjem a fejemből ezt a hülyeséget?

2012. dec. 18. 19:10
 1/4 Fke ***** válasza:
hát elég parasztság erre tartani barátnőt. de nem értelek, ha tudod, hogy mit akarsz és mire, akkor hol a probléma? legyél őszinte magaddal és elégítsd ki az igényeidet.
2012. dec. 18. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Addig, amíg a havrok meg a környezeted ezt sulykolja beléd, ez nem fog változni. Várj pár évet a csajozással szerintem, majd kinövöd.
2012. dec. 18. 19:17
 3/4 Fke ***** válasza:

de most miért várjon? most akar barátnőt. arról nem is beszélve, hogy azért akarja elfojtani a vágyát mert a társadalom szerint a barátnő nem erre való.

szerintem inkább hallgass az ösztöneidre.

2012. dec. 18. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért, mert ezzel a csajnak árt? Nem csak magát kell figyelembe vennie....vagy keress egy olyan lányt, aki szép, de biztos vagy benne hogy nem szerelmes beléd.
2012. dec. 18. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!