Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akarják a csajok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják a csajok, hogy futkossak utánuk?

Figyelt kérdés
Jó pasinak tartonak, de a legtöbb mindig csak keménykedni akar. Vagyis elvárja, hogy msn-en is én írjak meg stb... Nem értem pedig én biztos nem futkosok senki után, de újabban már sok ilyen esettel találkoztam :S most is felvettem msn-re 1 szép csajt írta a képemre, hogy jó pasi vagyok aztán már elvárja, hogy nyaljam a seggét... már nem írtam rá erre ficsori pofával ő írt, hogy már le se szarom? na mondom... ő is írhatna és nem pont így... Szerintetek ez így van rendjén? Vagy nem jó csajokat fogok ki? Egós libák lehetnek?
2009. aug. 23. 00:53
 1/4 A kérdező kommentje:
sőt ha nem dicsérem eleget a képét akkor is érzem, hogy elvárná, h agyondicsérjem, h de szép meg sexy
2009. aug. 23. 00:55
 2/4 anonim válasza:

egós libák:)

Ezekkel ne foglalkozz,hülyék...

2009. aug. 23. 01:02
 3/4 anonim ***** válasza:

A következő a helyzet: a nőnek meg kell bizonyosodnia arról, hogy te AKARSZ tenni érte, és a leendő gyerekekért. Ez ösztönös, és ezért vár el különböző dolgokat tőled. Neked pedig bizonyítanod kell, hogy tényleg akarsz és képes is vagy tenni érte.

Itt nincs egyenjogúság. Őneki azt kell bizonyítania, hogy termékeny - az meg elég jól látszik rajta (kivéve, ha valami betegsége van, de az rajtad sem látszik).

2009. aug. 23. 09:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ez a szó mond-e Neked valamit, hogy udvarlás?

Na, ezek a fránya lányok ezt szeretnék Tőled!

2009. aug. 23. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!