Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idős voltál, amikor a pároddal először együtt aludhattál? Mennyi járás után? Rögtön egy ágyban, vagy külön szobába, vagy hogyan?
Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 23:58
11/17 anonim válasza:
az elso 10:21es es a 10:22es vagyok.
a kulon szoba amugy szerintem marhasag, nekem ilyen eszembe nem jutott volna! nem azert alszok nehany utcanyival arrebb mert nincs sajat agyam hanem h a baratommal aludjak, szerintem ez egyertelmu. ahogy az is h a kulon szobabol/agybol ugyis mindig atlopozik mindenki, ugyhogy agynemu pazarlas :p
a 14-15 eves lanyomnak meg nem hinnem h engednem h a baratjaval aludjon, esetleg 16 folott de szerintem meg az is kicsit korai. es remelem h nem lesz olyan sunyi mint en :))
12/17 anonim válasza:
15 vagyok, és 5hónapja vagyunk 1ütt a barátommal. Elhívtam a barátomat, a nyaralásra, és a szüleim megengedték, hogy 1 szobában legyünk 1ütt :D amit természetesen azt jelenti hogy 1 ágyban is :D
13/17 anonim válasza:
15 vagyok és 5 hónapja vagyunk együtt. A barátomat elhívtam a nyaralásunkra, és a szüleim megengedték, hogy egy szobába legyünk együtt. Persze ezt azt is jelenti hogy egy ágyban.
14/17 anonim válasza:
16 évesen aludhattam először a barátomnál, ő nálunk kicsit előbb, akkor fél éve jártunk. Most másik barátom van, pont előjött ez a téma, 1 hónapja járunk, de szerintem még várunk vele.
18/L
15/17 anonim válasza:
Most már sajnos Távkapcsolat, és harmadik héten már szex is volt, mivel mindig együtt aludtunk, így ez sem volt kizárt!
16/17 anonim válasza:
ő 15 (fiú), én 16 (lány), távkapcsolat, harmadik héten, második éjszaka már szex is volt.
17/17 anonim válasza:
15/L vagyok ő 19/F, és 3 hónap után aludtunk együtt először, de nem itthon voltunk. Szex is volt. Anyáéknak utólag mondtam el, hogy együtt aludtunk, a szexet persze nem tudják... (max. csak sejtik...) Nem mondtak rá semmit a szüleim, nem akadtak ki, semmi gáz nem volt, de azért nem merném nekik bejelenteni, hogy most kijön a srác és ittalszik, vagy én megyek hozzá... De egy hónap múlva anyáék elutaznak egy hétre, és enyém a ház... :):P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!