Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érez még valamit irántam?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a volt barátnőm újabban sokat nézeget myvipen és erre válasznbak írtam neki egy sms-t múltkor este. Elég kedves válaszolt sms-ben! Utána már msn-re is felvettem és újabban minden este ír nekem ha fent vagyok. Mondjuk utálom az msn-t, de most többet vagyok fent, így dumálgattunk. Pedzett az 1 évvel ezelőttiekre ugyanis akkor jöttünk össze. Sőt azt a zenét hallgatta amit mindig miattam hallgatott. Szerintetek érez valamit és lépjek? Eddig talit kérdezni se mertem mert régen mindig lefújta meg nem is akart velem lenni. Kért egy képet is küldtem neki és írta, hogy még mindig tetszek neki. Mit gondoltok?
2009. aug. 22. 23:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez elég egyértelmű:)

Ha te is úgyérzed, hogy még mindig szereted, akkor nyugodtan ajánlj fel egy talákozót!! Szerintem ő újra meg akarja próbálni együtt:)

Sok sikert!

2009. aug. 23. 10:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem vagy neki közömbös, de ha rám hallgatsz, akkor egy ex-nőre nem pazarolsz sem időt, sem energiát. Legfeljebb egy éjszaka, de inkább az se. Kétszer nem lépünk egy szarba, örülj hogy megvolt, vésd fel az egód sarkára hogy natessék megbánta, most már visszakozna, aztán felejtsd el.

Most komolyan hogy lett volt barátnő belőle? Gondolom elhagytad, vagy elhagyott. Ha elhagytad légy férfi és tartsd magad a döntésedhez. Ha ő dobott ki...hááát barátom, hol az önbecsülésed? Ki lett jelentve hogy nem kellesz neki, nem tart eléggé férfinek hogy méltó legyél őnagyságához, az meg hogy most visszatáncolna azt jelenti hogy mindezt ráadásul átgondolatlanul tette. Miért lenne a mostani viselkedése komolyabb? Miért ne dobna ki újra? Miért hagynád hogy játszadozzon veled? Vannak még lányok rajta kívül is, ő viszont már nincs.

2009. szept. 11. 12:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem lévő hozzászólóval. Ha egyszer vége, akkor mégegyszer nem fog olyan lenni. És ha ő dobot, akkor meg igazán, milyen férfi vagy te ?

Én nem venném elő ujra az tuti. Már az ő dolga.

De aztán te tudod, lehet hogy épp nincs aktuális artner azért keres most.

2009. szept. 11. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!