Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit vennétek a helyemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit vennétek a helyemben karácsonyra? Többi lent.

Figyelt kérdés
Barátnőmnek szeretnék venni karácsonyra valamit.. 2 hónaposak vagyunk.. ti mit vennétek a helyemben? lányok mit fogadnátok el? egy óriás macit? vagy mit? kérlek segítseteeek!:(

2012. dec. 18. 00:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ékszer nem egyenlő arannyal,vagy ezüsttel...

szerintem az, ha mondjuk vesz neki egy fülbevalót vagy egy nyakláncot,abban semmi extra nincs. egyébként én a páromtól 2hónapos együttlétünk után kaptam meg születésnapomra őt:

[link]

(azóta másfél év eltelt, és nagyon boldog pár vagyunk)

2012. dec. 20. 18:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Kérdező azt te tudod 2 hónap után mennyire nyitod ki a pénztárcádat. Nehogy átbillenjen az egész a ló túloldalára és a végén kocsit várjon az asszony legközelebb.:D Szerintem olcsó ajándékot válassz így elsőre, a drágább ékszerekkel ráérsz később is. Ha találsz olyan ékszert ami olcsó és szép, akkor vedd meg persze, de túl sokat ne költs rá mindkettőtök érdekében mondom.
2012. dec. 20. 18:45
 13/13 A kérdező kommentje:
nem költök rá sokat, de még nem vagyunk olyan idősek hogy kocsi :)))) tinik vagyunk még :) gondoltam úgy hogy plüss,csoki,parfüm szerintetek ez jó?:) de ő meg olyna párnával készül amin ő van és egy hógömbbel amiben mi vagyunk:(
2012. dec. 20. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!