Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok szimpatikus a párom haverjainak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrég bemutatott a párom a haverjainak. Az egyik haverja a barátnőm ismerőse és a srác elmondta a barátnőmnek, hogy mennyire nem "tetszek" nekik. Igazából nem tettem ellenük semmit, de nem is ezzel van a gond, hanem azzal, hogy félek, hogy a haverjai lebeszélik rólam. Pár hete vagyunk együtt a párommal. Van okom félni?
2009. aug. 22. 22:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak akkor lenne okod félni ha a barátod gyenge.Inkább ad a haverjai véleményére, mint téged nézzen. Ha így van akkor csak skalpnak tekint. Bocsi, de neked nem a haverjainak kell megfelelj hanem neki a barátodnak.
2009. aug. 22. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ha a haverjai le tudják beszélni rólad akkor nem is szeretett igazán ;(
2009. aug. 22. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha bárki is le tudja beszélni rólad akkor az egész nem is ért sokat. Amúgy az én barátomnak is van két haverja, akik egyenesen istennek számítanak. Ők se szeretnek engem, állandóan cseszegetek, társaságban mindig én vagyok a b*sztatási alany.( Bár szerencsére ez most megszűnt, amióta barátom szólt nekik ) De nem érdekelnek, mert tudom, hogy a barátom van annyira értelmes, hogy nem hagy el a haverjai miatt.
2009. aug. 22. 23:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha a párodat csak úgy le lehet beszélni a kapcsolatotokról az már régen rossz. Mindenkivel előfordul, hogy meglát valakit és nem szimpatikus. De később ez változhat, hiszen ha mélyebben megismeri egymást 2 ember akkor ez elmúlik. Velem is fordult már elő ilyen, veled is biztosan.
2009. aug. 22. 23:04
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Igazából csak azért kezdtem félni, mert tudom, hogy a haverjai sokat jelentenek számára, így biztos a véleményük is fontos...

2009. aug. 22. 23:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nincs okod. én soha egyik pasim "legjobb barátjával" sem voltam jóban, lehet hogy ez genetikailag kódolt:D nyugi, nem fogja érdekelni mit mond a haverja.
2009. aug. 23. 00:01
 7/8 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy régen írtam ki a kérdést, de még mindig ez a helyzet.

Azóta is együtt vagyunk a párommal, mondhatni komolyodnak a dolgok.

A haverjai ezt nem tudják elviselni. Ők olyan típusú pasik, akiknek ha van is barátnőjük, attól még összevissza csalják őket stb.

Ha meglátnak minket, akkor beszólogatnak, hogy "jajj, fejezzétek már be" meg "ti még mindig együtt vagytok?" meg ehhez hasonlókat. De a barátom nem szól semmit vissza.

Mit tudnék tenni?

2009. nov. 9. 18:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Sztem küld el őket sakk-szakkörre. Ott szoktak hiányozni a tábláról a sötét parasztok.
2009. nov. 9. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!