Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zárjam le magamban a négy éves kapcsolatomat?
Szia!
Ez nem 1 tanács, csak tapasztalat, de remélem segít valamit is.
Én ugyanúgy 18 évesen lettem szerelmes és 4 évig tartott. Ő volt az első szerelmem. A srác hülyének nézett, már-már nyitott kapcsolatban éltünk, másnak írt előttem szerelmes smseket, mindig otthagyott a bajban, akkor szakított velem és amilyen édes, udvarias és illedelmes volt a legelején annyira semmibe nézett a végén, és paraszt volt.Sokan mondták, hogy: "Nem 1 tarka kutya van a világon" de nem hittem el. Aztán betelt a pohár és meglepődtem magamon, mert 1-ik napról a másikra szakítottam vele, pedig akkor ő volt a mindenem (se barátnőm se senki) és összejöttem egy sráccal, olyan fura volt, mert hozzá kellett szoknom, hogy valaki ugyanúgy szeret, mint ahogy én őt. A volt barátom férfi létére állandóan sírt,akkor döbbent rá, hogy elveszített és bánta. Pszichológushoz ment és ő mondta neki a következőt:
Egy kapcsolat lezárása utáni időszak olyan mint egy gyászidőszak, ami minimum 1 év. Egy év kell ahhoz, hogy 'elfelejtsd' ( ne úgy gondolj rá, ne szoruljon össze a szíved...) és így is lett, 1 éve szakítottunk és most JÓbarátok vagyunk és egyikünk sem gondol a másikra úgy. :P
Csak idő kérdése. Tudom, hogy nem valami kielégítő válasz, de ez így van. A legjobb, ha lefoglalod magad, barátokkal vagy, esetleg ha úgy adódik összejössz valakivel, de nem direktbe, mert mindennek megvan a maga ideje.
Az előző hozzászóló vagyok!
4 év alatt rengetegszer szakított velem, ennek az lett a következménye, hogy 2 sulit sikerült abbahagynom...szóval Te ne legyél ennyire hülye mint én :D
A másik: Ne gondolkozz, mert pont emiatt vagy még Vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!