Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm elhívott az apukája...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm elhívott az apukája szülinapi bulijára. Elit társaságról van szó, több külföldi vendéggel is. Az angol tudásom nem kiemelkedő. Hogyan viselkedjek?

Figyelt kérdés
Ideges vagyok nagyon ez az egész miatt. Nem merem a barátnőmnek mondani, hogy nem túl jó az angol nyelvtudásom. Legyek szürke egér a buliba és kerüljem a feltűnést? Beszéljek előtte esetleg a barátnőmmel? Még friss a kapcsolatunk. 23F

2012. dec. 17. 16:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az alap szavakat talán tudják, de mégis miért is tanulna meg egy francia és egy német magyarul?
2012. dec. 19. 20:15
 12/12 anonim ***** válasza:
65%
Jó persze értem én, hogy az angol világnyelv, meg ugye a büszke francia, 'meg minden', csak mi magyarok hasra vagyunk esve egy angoltól/némettől. Ha ők jönnek Magyarországra, tanujjjjanak magyarul azt a hétszázát neki! ;-)
2012. dec. 19. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!