Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év után "illik" elhívni a párodat a 24. -ei karácsonyi vacsorára? 25L
Figyelt kérdés
Én most, 3 és fél év után kérdeztem meg, lenne-e kedve eljönni velem. A válasza kapásból ennyi volt: nem, a 24.-e a családé. Kicsit megsértődtem. Hiszen tudtommal náluk ebéd van, így egy 1,5-2 órás akármi estefelé simán beleférne, ha akarná. Eléggé bánt a dolog. Vélemények?2012. dec. 17. 16:10
11/20 anonim válasza:
Én nő vagyok, de utálom az ilyen családi összejöveteleket. Ennél jobban már csak azt utálom, amikor más családjához kell mennem. Még akkor is ha az éppen a páromé. Utálok, és nem is szoktam jópofizni. Én ott csak szenvedek. És ha ezt látja rajtam a párom, neki se jó. Én megmondtam, ő jöhet hozzánk, de én nem megyek. De ő nem jön, mert ha én nem megyek, akkor ő sem akar. Szóval szerintem ne nyaggasd, ha ez a helyzet.
12/20 anonim válasza:
nálunk teljesen természetes hogy az ünnep s pláne a szenteste 2őnké mióta együtt vagyunk.Ezt én nem is értem.24én délután a szülőknél este meg csak mi 2en,25,26-án rokonok nagyszülők közösen való látogatása.Én se vagyok még a párom felesége de alap nálunk hogy azzal töltjük a szentestét aki az életem része.Felnőtt emberek vagyunk nem ovisok. Én mindenképp kérdőre vonnám hogy majdnem 4 év után úgy mégis nem érdekes hogy a szentestét nem együtt töltjük?a párom visz magával a szüleihez s fordítva is mert családtagnak tekintjük egymást s nem szórakoztató partnernek akinek az ünnepeken nincs helye,meg a családi eseményeken.
13/20 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nagyon jól megfogalmaztad, köszönöm. Pont azt írtad le, ahogyan én is gondolom... Hogy mi volt a válasza, mikor ma megemlítettem neki? Elkezdett kiabálni, hogy ha majd összeköltözünk akkor együtt töltjük a karácsonyt, addig nem.
2012. dec. 17. 20:10
14/20 anonim válasza:
Nem tudom miért akadsz ki ennyire?
Nálunk teljesen természetes, hogy a Szentestét és a karácsonyi ünnepeket külön töltjük!
El kellene fogadnod, hogy nem mindenki úgy gondol a karácsonyra, mint egy családi bulira/összejövetelre, hanem szeretne elmélyedni a vallási részében mondjuk....ez azért még nem bűn sztem.....
15/20 A kérdező kommentje:
Vallási részében? Itt egyáltalán nem erről volt szó.
2012. dec. 17. 21:55
16/20 anonim válasza:
Hogy te mekkora sötét vagy! Páromhoz átmegyek ebédre, átviszem az ajándékokat és este nem vagyok ott!!! Így a normális!
17/20 anonim válasza:
Szerintem is így a normális! Vallási részéről nem volt szó? Szerinted a karácsony akkor mi, ha nem vallási ünnep?
Azért ez elég durva, 21. század elejére odáig jutunk, hogy csodálkozásnak azon ha valaki egy vallási ünnepet vallási tartalommal tölt meg?
18/20 A kérdező kommentje:
Mint már mondtam, ez nem a vallásról szól! Nem értem, ezen mit nem lehet érteni. Mikor a mai világban mindenki "halálra" vásárolja magát a karácsonyra, akkor már elég kevés családnál marad meg a vallási rész. Az előző válaszolónak pedig azt üzenem, tudod mi aznap nem is ebédelünk együtt! Szóval lehet Te átmész ebédre, de én nem, illetve ő se jön. És mire nálunk kezdődik a vacsora, ők jó esetben addigra végeznek mindennel. És nem is számítottam Tőle arra a válaszra hogy oké, viszont az a fajta elutasítás igen, rosszulesett! Hiszen én pont azért hívtam, mert számomra már ő is valamilyen szinten családtag...
2012. dec. 18. 08:31
19/20 anonim válasza:
Nagyban függ a kialakult családi hagyományoktól. Semmiképp se sértődj meg azon, ha 24-ét a családjával akarja tölteni. 25-étől aztán ismét folyton együtt lehettek. Amíg mi nem házasodtunk össze, addig mi is a saját családunkkal töltöttük 24-ét, és nem vagyunk vallásosak.
20/20 A kérdező kommentje:
Persze, igazad van, nincs is sértődés. Igazából azért kérdeztem meg tőle, mert kíváncsi voltam neki mi a véleménye erről az egészről. Tisztázni akartam vele, hogy szívesen látjuk ha van kedve. De igazából egy "köszönöm a meghívást, de nem"-re számítottam... Mégis inkább éreztem felháborodást a válaszában a kérdés miatt, és ez az ami nem tetszett. Mindegy, karácsonyt se töltjük együtt (mert 25.-én gondolom ebéd lesz náluk amire én úgyse leszek hivatalos), meg a szilvesztert se... :/
2012. dec. 19. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!