Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem szeretnél járni valakiv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szeretnél járni valakivel akkor mit mondasz?

Figyelt kérdés
A srác mondta nekem,hogy egyszer lehet több köztünk,de most nem szeretne velem járni.Ugy érez irántam,mint egy barát iránt,és kicsit több,mint barát iránt...de nem szeretne velem járni,és azt mondta legyünk barátok,és később lehet ez mégtöbb is.A srácok csak azért mondják ezt,mert nem merik kimondani,hogy nem,vagy csak mert nem akarnak megbántani?
2009. aug. 22. 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:
igen pont így van ahogy gondolod, nem akart megbántani, ez egy burkolt nem, a végeredmény ugyanaz mintha egyértelmű nemet mondott volna.
2009. aug. 22. 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Jól látod: nem akar megbántani. Ha akarna téged, nem várna semmire. Vagy lehet hogy nem biztos magába. Ezt neki kell magában eldöntenie, ebben nem tudod befolyásolni. Hagyd, hadd gondolja át a dolgokat, ne célozgass semmire.

De sztem más után kellene nézned..

L/22

2009. aug. 22. 14:49
 3/8 A kérdező kommentje:
többször is mondta már ezt,és veszekedtünk is,hogy őszinte legyen,mert tudja hogy az előző barátom nagyon össze törte a szivem,és utánna is ezt mondta,hogy egyszer lehet majd több is. :(
2009. aug. 22. 15:01
 4/8 A kérdező kommentje:
ja és szeretné hogy a barátja legyek,pedig megmondtam neki hogy békén hagyom inkább,mert nekem ez igy szar hogy barátok vagyunk.
2009. aug. 22. 15:02
 5/8 anonim ***** válasza:
hát lehet, hogy megszeretne ismeri téged mit barát. Milyen vagy barátként, lehet hogy félékebb típus és először csak ismerkedi, barátkozi szeretne. Nem rögtön a közepébe.
2009. aug. 22. 17:35
 6/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok félénk típus :S először én is barátként kezeltem és együtt kezdtük el egymást kicsit máshogy szeretni,de én jobban,mint ő.Ő is érez vmit irántam,kcisit több mint a barátságot..
2009. aug. 22. 18:26
 7/8 anonim ***** válasza:
megmondod neki,h "nem szeretnék veled járni"
2009. aug. 22. 20:12
 8/8 anonim válasza:
"Nem szeretnék járni veled"
2009. aug. 23. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!