Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mégis csak a volt barátnője kell?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis csak a volt barátnője kell?

Figyelt kérdés
A barátomnak a legjobb barátja a volt barátnője akivel 5 évig volt együtt.Majdnem mindennap beszélnek telefonon vagy találkoznak.A barátomnak sok olyan kijelentése volt mostanában ami arra utal hogy nem tud elszakadni a volt barátnőjétől.Pl:Ami a legjobban fájt:,Vagy elfogadom így exbarátnőstül vagy vége a kapcsolatunknak.\'Értitek ezt?Szakított volna velem akit állítólag nagyon szeret a volt barátnője miatt.Hihetetlen!A másik ilyen:Ne kérjem arra hogy válasszon kettőnk közül mert nem az hogy nem fog hanem mert nem akar.Azt mondta hogy ez a lény az élete része.Azt mondta még ha tehetné újra kezdené vele.Van még egy:Azt mondta ez a lány a múltja(mint barátnő) a jelene(mint barát) de én vagyok a jővője.valahogy nem hiszem el!!!És ezek után higyjem el hogy szeret?Hogyne!Gondolkozom a szakításon.Egyébként nagyon irigylem a lányt hogy a barátomnak ennyire fontos!Bárcsak én lennék neki ennyire fontos!Nagyon el vagyok keseredve.Mért nem érdemlem meg hogy valaki szeressen?
2009. aug. 22. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez tényleg durva. Az a része oké h 5 évig voltak együtt és h kötődik hozzá, mert hát 5 év az 5 év. De ez nem azt jelenti h mindennap telefonálnak, meg hogy fontosabb neki ő( a múlt), mint te a jelen. Az oké lenne, ha havonta 1-2 szer beszélnének, mert hát nagyon sok időt voltak együtt. De úgy látszik a párod még nem zárta le a múltat, főleg a kijelentése után h ha tehetné újra kezdené vele. Nem tudok mit tanácsolni, rosszat nem akarok, így hallgass az eszedre, hogy hosszútávon el tudod e ezt viselni. Nem hiszem h sok jövője lenne egy olyan kapcsolatnak ahol a férfi ez exbarátnőjét helyezi első helyre.
2009. aug. 22. 13:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha nekem ezt mondaná a barátom akkor szakítanék vele akármennyire fájna :/

De annó szerintem a barátnő szakított a barátoddal..

Lehet a barátod még mindig szereti a csaj meg úgy van vele hogy haver..az 5 év alatt megbeszéltek mindent..most is megtudnak, ha van egy problémája őt hívja fel..

Jah az meg Hétszentség,hogy találkoznak..azért csak 5 évig voltak együtt.. Barátod meg férfiből van..

Én megmondanám neki, hogy akkor legyenek boldogok együtt..

Most te gyötröd magad, a srác miatt lehet szereted de ennek hosszútávon semmi értelme nem lesz, hogy barátod meg az exe minden nap talákkoznak beszélnek telefonon :S Előbb-Utóbb megfog vele csalni :S

Szerintem beszéld meg vele és ha aztmondja hogy az exe fontosabb akkor annyit is ér!!

2009. aug. 22. 13:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
csodálom hogy te így vele tudsz lenni, hárman éltek a kapcsolatban. az exet szereti, nyilvánvaló, ha még azt is közli hogy ha tehetné újrakezdené vele. hát én szerintem ezzel a kijelentésével egyidőben sarkonfordultam volna. hagyd ott minél előbb, időpocséklás neked ez a "kapcsolat".
2009. aug. 22. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1.Én egy haverral nem beszélek mindennap csak azzal akinek hiányolom a hangját és a közellétét.

2.Probáltál már vele beszélni hogy ez neked milyen szarul esik?Ha tudja hogy szarul esik és egy kicsit sem figyel oda rád vagy arra h ne bántson akkor nem is szeret.

És milyen bánto dolog az h ha megtehetné ujra öszejönne vele? Akkor jöjjön vele össze de ne kinozon téged.

Mond meg neki hogy vagy szeressen ugyanugy és ne dumáljanak mindennap .. vagy inkább hagyjátok ennek igy semmi értelme te vagy a potkerék..

2009. aug. 22. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért elég durva. Főleg az, hogy ha tehetné akkor újrakezdené vele! Ez arra utal, hogy még mindig szereti az exbarátnőjét! Azt mondta, hogyha tehetné. De valami miatt nem teheti. Szóval biztos, h nem a barátod miatt nem , mert ő szeretné! Biztosan az exbarátnője felől lehet a probléma! Szóval ha az exbarátnője is szeretné újrakezdeni akkor téged dobna a pi..! Szerintem. Gondolom érted amit leírtam kicsit lehet értelmetlen voltam bocsi. Én elhagynám a fenébe velem nem szórakozna!! Keress olyan barátot aki megérdemel téged és aki csak téged szeret és csak veled akar lenni nem az exével... De te tudod, a te döntésed, én csak a véleményemet írtam!
2009. aug. 22. 14:03
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon fájnak a válaszaitok!Meghasad a szívem!De igazatok van!Ez a szomorú valóság.

Egyébként közös megegyezéssel szakítottak mert már nagyon elhidegültek egymástól.Akkor azt a mondatomat rosszul írtam, hogy : ha 5 évvel ezelőtt lenne megint járna vele de nem húzná ennyi ideig.Mert már az utolsó fél évben csak marták egymást.Ha nem szeret miért van velem több mint fél éve?Legszívesebben meghalnék!

2009. aug. 22. 14:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Az a szomoru valóság hogy szereti, és nem fog elszakadni töle.. mond el neki hogy ez nem igy müködik neked nagyon fáj ez az egész és gyakorlatilag már önkinzás hogy ezt hagyod.. Akármennyire is fáj hagyd ott semmi jó nem sül ki már belöle maximum az lesz hogy késöbbiekben ö szakit majd veled mert végre be fogja ismerni hogy öt szereti az még rosszabb lesz ne várd meg, cselekedj!
2009. aug. 22. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!