Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Annyira fáj, nagyot csalodtm benne.
Hát drágám, ezek a férfiak...elhitetik,hogy szeretnek, stb, te vagy a minden aztán meg bumm...mintha nem is lettél volna, ha írsz neki nem válaszol, vagy benyögi,hogy sajnálom!Hagyd a fenébe majd ha én tévednék akkor keres! de nem hinném...
2009. aug. 22. 12:45
2/11 A kérdező kommentje:
de ugy szakitana h megse beszéljük? meg semmi? lehet ekkora bunkof*sz???
Űűűűű...Az ilyen pasikat mágján kéne elégetni!!xD
Sztem hívd fel és kérj magyarázatot.Ha nemtud semmi értelmeset mondani rá(kétlem h tudna olyat ami megbocsájtható),akkor hagyd ott!!
2009. aug. 22. 12:47
Az én pasim jóópár hónap után(pontosabban majdnem egy év) úgy szakított h annyit se mondott h bocs...Smsben annyit írt h ő így nem bírja(bár addig nemvolt semmi baj,sőőt egyszer megcsalt és megbocsájtottam neki) és másnap már mással smárolt előttem.Most ha visszanézek annyira nem bánom h vége lett,mert nemis tudom mit kerestem mellette.
A szerelem vakít,butít és nyomorba dönt.
2009. aug. 22. 12:50
5/11 A kérdező kommentje:
de h bir ugy lenni h mással van és közbe tudja h én ottvok és annyit nem bir kinyögni készcsö. amugy visszaolvasva látom sok az írási hiba bocsi.csak ha gyorsan irok akk mdinig elirok..
ugyan így jártam mint Te.. eltelt 2hónap, és továbbra sem hallottam felőle.. és az a legrosszabb hogy még annyit sem mondott/írt hogy "vége" vagy vlmi.. egyszerűen mintha nem is lennék.. sajnálom hogy veled is ez történt :( tudom milyen sz*r érzés :(( kitartás és szerintem ne írj neki.. úgyis csak átnéz rajtad :(
2009. aug. 22. 12:55
Mielött ide irogatsz talán tanulj meg helyesen gépelni,mert undorito ahogy irsz!
2009. aug. 22. 13:37
8/11 A kérdező kommentje:
tudok normálisan írni-.- csak ha kapkodok akkor elírok mindent.
erre nincs mentség, a vak is látja hogy vége. sztem ne hivd fel, kezeld úgy hogy szakitottatok, neki is szarul fog esni...
2009. aug. 22. 14:04
mit tegyél?
lépj! ha egy kapu bezárul, kinyílik egy másik, csak ne hátrafelé nézz, hanem előre!
bár lehet ha találkoztok egy pofon belefér, és persze h elmondod hogy csalódtál benne, és h legalább lehetett volna gerinc benne, hogy elmondja.
2009. aug. 22. 14:31
Kapcsolódó kérdések: