Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Annyira fáj, nagyot csalodtm benne.

Figyelt kérdés
2hónapja vagyunk együtt. utolso 3 hétben nem tudom mi történt de nem nagyon keresett de elöadta h igy meg ugy szeret csak msot gondjai vannak. de minden jolesz.. ugyvolt nála laszok de ö neki közbe jöt vmi.. és megigérte másnap hiv. azotanem hivott..irtam neki sms-th smot mi isvan ha ennyi akkor irja meg.. nem irt vissza. tnap viszont láttam a régi bnöjével kézenfogva menni stb.. ö nem vett észre énmeg nem akartam fesztivált.. de hoyg hogy em vt benne annyi h ezt közölje vleem???? közbe midnig féltékenykedett h ezzel meg azzal csalom meg. ö meg ujra összejön exével? és elfelejt nekem szolni.. felhivjam? vagy várjam és ne is modnjam h láttam és h szol e rola? vagy mit tegyek?:S de az ami a legjobban fáj hogy hogy elöadta h emnynire szeret.. akkor sztem annyit megérdemlek h ezt közölje vlem. vagy többet sose keresne? és azthiszi ugy minden jo?..
2009. aug. 22. 12:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát drágám, ezek a férfiak...elhitetik,hogy szeretnek, stb, te vagy a minden aztán meg bumm...mintha nem is lettél volna, ha írsz neki nem válaszol, vagy benyögi,hogy sajnálom!Hagyd a fenébe majd ha én tévednék akkor keres! de nem hinném...
2009. aug. 22. 12:45
 2/11 A kérdező kommentje:
de ugy szakitana h megse beszéljük? meg semmi? lehet ekkora bunkof*sz???
2009. aug. 22. 12:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Űűűűű...Az ilyen pasikat mágján kéne elégetni!!xD

Sztem hívd fel és kérj magyarázatot.Ha nemtud semmi értelmeset mondani rá(kétlem h tudna olyat ami megbocsájtható),akkor hagyd ott!!

2009. aug. 22. 12:47
 4/11 anonim ***** válasza:

Az én pasim jóópár hónap után(pontosabban majdnem egy év) úgy szakított h annyit se mondott h bocs...Smsben annyit írt h ő így nem bírja(bár addig nemvolt semmi baj,sőőt egyszer megcsalt és megbocsájtottam neki) és másnap már mással smárolt előttem.Most ha visszanézek annyira nem bánom h vége lett,mert nemis tudom mit kerestem mellette.

A szerelem vakít,butít és nyomorba dönt.

2009. aug. 22. 12:50
 5/11 A kérdező kommentje:
de h bir ugy lenni h mással van és közbe tudja h én ottvok és annyit nem bir kinyögni készcsö. amugy visszaolvasva látom sok az írási hiba bocsi.csak ha gyorsan irok akk mdinig elirok..
2009. aug. 22. 12:54
 6/11 anonim ***** válasza:
ugyan így jártam mint Te.. eltelt 2hónap, és továbbra sem hallottam felőle.. és az a legrosszabb hogy még annyit sem mondott/írt hogy "vége" vagy vlmi.. egyszerűen mintha nem is lennék.. sajnálom hogy veled is ez történt :( tudom milyen sz*r érzés :(( kitartás és szerintem ne írj neki.. úgyis csak átnéz rajtad :(
2009. aug. 22. 12:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Mielött ide irogatsz talán tanulj meg helyesen gépelni,mert undorito ahogy irsz!
2009. aug. 22. 13:37
 8/11 A kérdező kommentje:
tudok normálisan írni-.- csak ha kapkodok akkor elírok mindent.
2009. aug. 22. 13:46
 9/11 anonim ***** válasza:
erre nincs mentség, a vak is látja hogy vége. sztem ne hivd fel, kezeld úgy hogy szakitottatok, neki is szarul fog esni...
2009. aug. 22. 14:04
 10/11 anonim ***** válasza:

mit tegyél?

lépj! ha egy kapu bezárul, kinyílik egy másik, csak ne hátrafelé nézz, hanem előre!

bár lehet ha találkoztok egy pofon belefér, és persze h elmondod hogy csalódtál benne, és h legalább lehetett volna gerinc benne, hogy elmondja.

2009. aug. 22. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!