Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy fiú szerethet két lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú szerethet két lányt?

Figyelt kérdés

Sziasztok a volt barátomnak volt egy bnője de a minap szakított vele mert a csaj megcsalta!eljött hozzánk valamelyik nap és eggyütt aludtunk egymás karjaiba,ő ölegetett,puszilgatott állandóan!a kapcsolatom vele 2 és fél évig tartott és hol összejövünk és szakítunk nem birjuk egymás nélkül!és azt mondta nekem hogy azért csinálta a dolgokat mert még mindíg szeret engem de ugyanakkor a volt bnőjét is aki megcsalta!és azt mondta nem tudja eldönteni kit válasszon !most ez csak mese vagy télleg így van?én szeretem nagyon és sokáig nem birom nélküle ezt!:(

L/17

2009. aug. 22. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy válasszon. Egyszerre nem megy a kettő.
2009. aug. 22. 10:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja és azt kihagytam hogy még az is mondta hogy nem birja nélkülem amikor bnője volt akkor is nehezen tudta magát vissza tartani hogy hozzám érjen !:(
2009. aug. 22. 10:57
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
hogyne! van akinek nagy a szíve és akár 4-et is lehet egyszerre ....
2009. aug. 22. 11:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

lehet,hogy valakinek akkora szíve van,hogy több embert szeret egyszerre,de szerintem nem szerethet két lányt ugyanúgy,szerelemből.

Azt gondolom,hogy ha elmondod a fiúnak,hogy szereted nagyon,és rossz neked nélküle és kérd meg,hogy válasszon közted és a másik lány között,és akit nem választ azzal ne foglalkozzon tovább.Szerintem ha elmondod,hogy te is nagyon szereted akkor ez befolyásolhatja a döntését:)

2009. aug. 22. 11:16
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem meg szerethet egyszerre két lányt, hiszen lehet, hogy a volt bnőjében azt szereti, ami benned nincs meg, benned meg azt, ami a másik csajból hiányzik! De mindenképp választania kell!! Mondd meg neki, hogy téged válasszon:D, de most komolyan..., aki egyszer megteszi (a megcsalást), az máskor is megteszi, szóval jobban jár veled:) !
2009. aug. 22. 11:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
sztem 1x re 2 embert nem lehet szerelemből szeretni!én olyan vagyok ha szerelmes vagyok nem érdekel senki más! volt barátnő sem!esetleg nem heverte még ki:S
2009. aug. 23. 00:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom amíg ki nem derült hogy a másik csajjal akkor mi lesz, addig dug Téged.. :-P
2009. aug. 24. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!