Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék megint összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék megint összejönni vele, de nem tudom, hogyen vegyem rá! Mit mondjak neki, vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az a szitu, hogy az ex-barátommal 2 hete szakitottunk, de szeretjük egymást még mindig csak ő nem akarja újrakezdeni, mert csak 2 hetente találkoznánk:( Anyum nem engedi meg, hogy elmenjek vele sétálni, vagy valami..

Ő 15/F én 14/L

Yah és előzőleg 3 hónapot voltunk eggyütt!

2009. aug. 22. 01:39
 1/4 anonim ***** válasza:
2 hetente... az nem is rossz... sztem izgalmas keverjetek újra. hajrá.
2009. aug. 22. 01:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy izgalmas? Szerintem a 2 hét várakozás az nagyon sok idő, és a wolt barátom szerint is:/
2009. aug. 22. 02:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért csak két hetente tudtok találkozni mi az akadály szülök? Igazából ha szeretitek egymást akkor két hét meg se kottyan.. tény hogy nem egy rövid idö, de ki lehet birni telefonon tudtok beszélni és szerintem ha elbeszélgetsz anyuddal és elmondod neki hogy neked fontos a srác és szeretnél vele találkozni biztos belemegy amugy meg ha nem megy bele hamar ki lehet találni valami más megoldást..
2009. aug. 22. 02:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát az akadály az az, hogy a szüleim elválltak és apumnál csak 2 hetente vagyok és csak akkor tudok talizni vele:( És anyum nem engedi, hogy lemenjek:(
2009. aug. 22. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!