Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alkatom miatt nemsikerül párt találnom?
Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 14:42
4/14 anonim válasza:
ha csak nem úgy nézel ki mint gollamé akkor nem hiszem.
De milyen alakod van?
6/14 anonim válasza:
igen, erős alkati hátrány hogy nincs fejed...
7/14 anonim válasza:
Hát valóban nem sok mindent látni az alkatodról, mert ügyesen el van takarva, de egyébként szerintem nem vagy hátrányban. Sőt! Sokan éppen az ilyen alakot preferálják.
8/14 anonim válasza:
Szerintem a "magabiztosságoddal" van baj, és azzal, hogy nem próbálkozol, mert félsz, hogy elutasítanak az alakod miatt !???! Egyénfüggő a dolog, valakinek ez jön be, valaki meg undorodik tőle.
Ismered a mondást: "Aki keres az talál" egy idő után biztos megtalálod az igazit. Sok sikert! :D
ui.: Más stílusú ruhákat kéne hordanod. (szerintem)
9/14 Mókusgyilkos válasza:
1 örök igazság: a fekete ruha ápol és eltakar.. DE ha a kérdés az alakodra irányul akkor talán nem kéne kihasználni a fekete ruha ezen tulajdonságát.. ésszel legyél már pls.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!