Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voguelilias kérdése:
Ha már feldobtam a labdát miért nem reagál?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik sokszor találkozunk. Váltottunk már 1-2 rövid levelet is. Felvetettem ha akar dumálni levelezzünk vagy bármi de aztán nem igazán élt velük. De olyan furcsa, hogy pl ha majdnem vak sötétbe megyek kocsival akkor is megismer és villog vagy ha napjába többször találkozunk akkor mindig integet.Sokszor kienged kocsival is. Éppen ezért nem értem, hogy miért nem lép? 3 barátnőm is azt mondta, hogy ők úgy vették észre, hogy nem vagyok számára közönbös. Mit tehetnék még? Várjak a csodára?2009. aug. 21. 21:40
11/11 A kérdező kommentje:
Az túlzás hogy alakul nem lép így igazából én már tenni nem tudok sokat. Annyi volt h találkozhatunk és mondta h elöbb-utóbb sort kerítünk rá. De konkrétumot nem tudok írni sajnos úgy hogy azt gondolom, hogy nem lesz belőle semmi!
2009. szept. 3. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!