Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha már feldobtam a labdát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Ha már feldobtam a labdát miért nem reagál?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik sokszor találkozunk. Váltottunk már 1-2 rövid levelet is. Felvetettem ha akar dumálni levelezzünk vagy bármi de aztán nem igazán élt velük. De olyan furcsa, hogy pl ha majdnem vak sötétbe megyek kocsival akkor is megismer és villog vagy ha napjába többször találkozunk akkor mindig integet.Sokszor kienged kocsival is. Éppen ezért nem értem, hogy miért nem lép? 3 barátnőm is azt mondta, hogy ők úgy vették észre, hogy nem vagyok számára közönbös. Mit tehetnék még? Várjak a csodára?
2009. aug. 21. 21:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
valószínűleg nem akarja lecsapni a labdát... szerintem ne remélj tőle semmit, ha egy pasi akar egy nőt akkor lép.
2009. aug. 21. 21:45
 2/11 anonim ***** válasza:

21:45 - Mondjuk én olyan vagyok, hogyha tetszik egy lány akkor lépek, de ebben az esetben nem lehet egyszerűen kicsit félénk?

Magamból kiindulva még azt is hozzátenném, hogy régebben úgymond "felkészültem" a "támadásra". Csak az a baj, hogy általában a tervek nem szoktak úgy működni ahogy eltervezzük, ezért jobb az improvizálás. :)

Sárky

2009. aug. 21. 21:49
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát ezt 2. válaszoló nekem fogalmam sincs róla, hogy kicsit félénk-e. De amikor elkezdtünk levelezni akkor látott velem párszor egy fiut akiről azt hitte, hogy a barátom. És írta az egyik levelébe, hogy a barátod nem biztos hogy örülne, hogy PONT VELEM ismerkedsz. És feltettem magamban a kérdést, hogy a "barátom" másnak örülne csak neki nem?...
2009. aug. 21. 22:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem lépjél te hívd el valahova, vagy szereljen meg nálad valamit ami épp "elromlott" szerintem.....
2009. aug. 21. 22:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát azt hiszem az elég ciki lenne ha nekem kéne elhívnom bárhová is ha már én léptem. Igaziból nem tudom mire vélni a viselkedését aztán lehet, hogy marha egyértelmű és semmit nem akar.
2009. aug. 21. 22:43
 6/11 anonim ***** válasza:

Valahogy úgy, hogy ne direktbe de tudasd vele, hogy nincs barátod. Viszont ha azok után sem lép, akkor látsz jobb megoldást, mint az, hogy te lépsz? Tudom nehéz, kényelmetlen, és ezért nehéz nekünk fiúknak is. :)

Sárky

2009. aug. 21. 23:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Én elhiszem, hogy nehéz nektek. Hiszen hogyne lenne nehéz mert ti is tartotok a vissza utasítástól. Na de ha rajtam nem veszi észre, hogy tetszik nekem akkor senkin nem fogja!
2009. aug. 22. 09:55
 8/11 anonim ***** válasza:

25 éves srác vagyok és volt már hasonló szituban részem,mint a kérdésedben leirt srácnak..!Melóhelyemen tetszettem egy nőnek,de annyira dekorativ,szép volt,hogy lefagytam mint a számitógép..,egyszerűen nem mertem elhinni,hogy én tetszhetek egy ilyen gyönyörű nőnek..!Pedig próbálkozott pár dologgal,praktikával,de nem mertem lépni,nem is lett belőle semmi!Máig bánom:((

Tegyük hozzá,hogy én a félénkebb fajtából vagyok..:D

Lehet nálatok is ez a gond?

2009. aug. 22. 21:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát nem úgy néz ki mint aki félénkebb fajta de aztán nem igazán ismerem úgy hogy ez sem kizárható. De volt egy levele amibe azt írta, hogy nyitott mindenre úgy érzi és mégis ott tartunk, hogy sehol.Utolsó válaszoló: nálad pl mikkel próbálkozott?
2009. aug. 22. 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Elnézést,hogy egy "kis" fáziskéséssel válaszolok,de rég jártam itt...!

A lány egy üzletben volt eladó én meg bizt.őr voltam ott és volt,hogy valami ürüggyel próbált felcsábitani az öltözőbe,mindig "hangossabban" köszönt nekem mint a többi eladólány,meg ahogy nézett rám..!:)Én meg mint irtam, köpni nyelni nem tudtam a csodálkozástól és igy az én tutyimutyiságomból nem is lett semmi:(De szerintem Te is tudsz efféle praktikákat,a véretekben van!;)

Ha megkérdezhetem alakult már valami kettőtök között?

2009. szept. 2. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!