Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Teljesen tanácstalan vagyok!

Figyelt kérdés

Egy házibuliban megismerkedtem egy sráccal!Láttam már előtte többször is,de eddig semmi nem volt!És hát a buliban smároltunk, meg simogatott,jó volt vele!Ivott már eleget és többet akart, én meg nem engedtem, mert nem vagyok egy olyan lány hogy rögtön durr bele puff!Erre jött az exbarátnője (több mint két évig voltak együtt)és mindjárt ment hozzá,csókolgatta meg stb!(az exnek egyszerre több pasija is van/volt)!Nekem ez rettenet rosszul esett, nem is beszéltem vele!Most meg írt egy sms-t hogy nincs e kedvem vele találkozni!írtam neki hogy most nem vagyok otthon :S!!!Nem tudom hogy mit akarok tőle, tetszik nekem a srác, de ott van az hogy mivan ha még mindig az exét szereti?!

Mit tegyek?Hagyjam a fenébe és felejtsem el míg teljsen bele nem zúgok???

16/L

2009. aug. 21. 21:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?:)
2010. jún. 14. 19:16
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem is találkoztunk azóta csak párszor. De már nem is érdekel :)
2010. jún. 18. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!