Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Teljesen tanácstalan vagyok!

Figyelt kérdés

Egy házibuliban megismerkedtem egy sráccal!Láttam már előtte többször is,de eddig semmi nem volt!És hát a buliban smároltunk, meg simogatott,jó volt vele!Ivott már eleget és többet akart, én meg nem engedtem, mert nem vagyok egy olyan lány hogy rögtön durr bele puff!Erre jött az exbarátnője (több mint két évig voltak együtt)és mindjárt ment hozzá,csókolgatta meg stb!(az exnek egyszerre több pasija is van/volt)!Nekem ez rettenet rosszul esett, nem is beszéltem vele!Most meg írt egy sms-t hogy nincs e kedvem vele találkozni!írtam neki hogy most nem vagyok otthon :S!!!Nem tudom hogy mit akarok tőle, tetszik nekem a srác, de ott van az hogy mivan ha még mindig az exét szereti?!

Mit tegyek?Hagyjam a fenébe és felejtsem el míg teljsen bele nem zúgok???

16/L

2009. aug. 21. 21:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem, ha találkoznátok és összejönnétek, nem te lennél az egyetlen barátnője. Egy buliban egy fiú több csajjal is kavar...nem tudom, hogy hány lánynak tetszik ez/fogadja el, de megfordítva, ha egy lány smárol több fiúval akkor azt nagy ívben elkerülöm.

Sárky

2009. aug. 21. 21:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kavarna több csajjal az exével meg biztos, pláne ha a csaj még rá is mászik .. viszont ha nagyon tetszik szerintem beszélgess el vele de csak beszélgess hogy most hogy is van ez az exével emg minden.. és hogy ö mit szeretne meg ilyenek a válaszaibol le tudod szürni hogy pontosan mi is a helyzet ha nem beszélsz vele akkor meg ugy se száll le rolad olyan hamar..
2009. aug. 22. 02:56
 3/12 A kérdező kommentje:

Hát igen,lehet benne valami hogy több csajjal is kavarna...de azért egy beszélgetésre mindenképpen sort kell keríteni!

Köszönöm a válaszokat!

2009. aug. 22. 11:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
PARTY ARCOKKAL SOHA NE JÖJJ ÖSSZE!!! Az összes egy megbízhatatlan bunkó akik 3 sör után bárkivel kavarnak aki az útjában kerül, másnap meg a saját hányásában ébredezik egy árokban. A legnagyobb hiba lenne, ha összejönnél vele (19/L)
2009. aug. 22. 21:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj vele! Mond neki hogy ne szórakozzon veled!!! " ezt az egyet megbocsátod" " adsz neki még egy esélyt,utolsót"! Írd meg légyszi a válaszomra a véleményed! Ha szerinted nem jó ötlet akkor segítek kitalálni valami mást!
2009. aug. 26. 20:52
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha egyszer partyface a gyerek,most mit vársz??

Mellesleg nem járnak..Szóval akkor milyen utolsó esélyről is van szó?!Jóhogy nem késsel esel neki..

Am keress mást,jövőhét szombaton már mással fog kavarni/smárolni..Mondhat akármit,nem szabad neki elhinni.

Vannak más rendes emberek..Akik igenis komolyan veszik a csókot,és nem dobálják lefele a magasból,és ahogy esik úgy pottyan módra választja ki a csók tulajdonosát..Hanem az érzései vezetik rá.

Én is ilyen vagyok..Nap mint nap van rá tengernyi lehetőségem,mégse élek vele,mert nem akarom a csajt megbántani.Nem fogok kényszerből csókolni én sem.És nem csak én vagyok az egyetlen aki így van vele.

2009. aug. 26. 21:43
 7/12 anonim ***** válasza:
S O H A ! soha ne engedd neki magad! jobb hogyha egyenesen megmondod neki hogy te nem vagy az a fajta lány akit egy északára megkap aztán csá...nem! valószinüleg nem szereti már az excsaját csak vele is dugni akart ahogy veledis... valószinüleg tetszel neki mmivel kikeztett veled de hidd el az ágy után nem következik semmi...:S
2009. aug. 26. 21:52
 8/12 anonim válasza:

Nem úgy tűnik, mint aki bárkit is szeret

csak dugni akar!

2009. aug. 26. 22:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Te ez után még találkozni akarsz vele? Hová lett a mai lányok önbecsülése?

Kislány! Te ennél értékesebb vagy. Sokkal többet érdemelsz! Nehogy már egy ilyen kéjencnek add oda magad!

Ez téged is meg akar dugni, meg úgy minden nőneműt a környéken. Ahogy olvastam az írásod, te ennél azért többet szeretnél. Nem hiszem, hogy egy ilyen kommunába akarsz beszállni, ahol mindenki dug mindenkit.

Keress egy hozzád illő férfit, aki szeret, és akit te is szeretsz. De egy ilyennek nehogy már beadd a derekad!

Egy kicsit több önbecsülést! :)

20/F

2009. aug. 26. 23:17
 10/12 A kérdező kommentje:

Van önbecsülésem igen!!

Ezért kértemi itt tanácsot hogy mit csináljak,mert én sem tudom!!!Egyébként nem találkoztam vele, és nem is fogok!

Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek!:)

2009. aug. 27. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!