Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek akar tőlem valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akar tőlem valamit vagy elég lesz neki, ha csak haverok leszünk?

Figyelt kérdés

Nagyjából két hónapja szakítottam egy több éves kapcsolatban, utána viszonylag nyitott voltam az ismerkedésre, volt egy buli, ahol egész este smároltunk az egyik sráccal (ismertük egymást felületesen, ugyanarra a szakra járunk, van 1-2 közös óránk). De ez a dolog ennyiben is maradt, mert én mással akartam összejönni, a másik sráccal már régebb óta alakult a dolog, végül tényleg össze is jöttünk, most ő a barátom.

Viszont az a srác, akivel akkor smároltam azon a bulin, nagyjából két hete minden nap keres valamilyen formában, vagy odajön hozzám beszélgetni vagy írogat facebook-on, ott órákon át is. Én kedvelem szóval szívesen vagyok vele jóban, de szerintetek többet akar? (Tudja, hogy van barátom, csak ki tudja, lehet úgy veszi, hogy még friss kapcsolat és hátha van esélye). Nem szeretném hitegetni semmiképp...

22L

2012. dec. 14. 01:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem beléd esett egyenesen mond meg neki hogy te nem szeretnél tőle semmit mert az is lehet hogy még bekavar aztán akkor jajjnektek :)
2012. dec. 14. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!